Van Ferit Melen Havaalanında uyuşturucu ele geçirildi

Van Ferit Melen Havaalanında, daha önce hakkında terör örgütü üyeliği ve cumhurbaşkanına hakaret gibi suçlarından işlem görmüş bir yolcunun valizinde yapılan aramada 3 kilo 240 gram eroin ele geçirildi.

Ekleme: 10.12.2021 10:35:10 / Güncelleme: 10.12.2021 10:41:08 / Güncel / Van Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "Van Ferit Melen Havalimanına İstanbul iline yolculuk yapmak üzere gelen ve daha önce hakkında terör örgütü üyeliği, terör örgütü propagandası yapma ve cumhurbaşkanına hakaret suçlarından işlem yapılan bir şahsın uyuşturucu taşıyacağının öğrenilmesi üzerine, şahsın valizinde giriş kontrol noktasında bulunan X-Ray cihazı ile yapılan kontrollerde astar altında şüpheli madde tespit edilmiş, valizde yapılan aramada, astar altına zulalanmış şekilde 3 kilo 240 gram eroin maddesi ele geçirilmiştir." denildi.

 

Elde edilen uyuşturucu maddelerle ilgili olarak şüpheli şahısın "Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak/Uyuşturucu Madde Nakletmek" suçundan yakalanarak gözaltına alındığı, şüphelinin işlemlerinin ardından adli makamlara sevk edileceği belirtildi. (İLKHA)





Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar