Epstein'in çiftliğini kimse almak istemiyor

"Zorro Çiftliği" diye adlandırılan mülk, bu yıl temmuzda 27,5 milyon dolardan satışa çıkarılmıştı

Ekleme: 09.12.2021 16:53:44 / Güncelleme: 09.12.2021 16:57:53 / Dünya
Destek için 

New Mexico'daki "Zorro Çiftliği" reşit olmayan kızların tacirliğini yaptığı iddia edilen derin ilişkilerin adamı  Jeffrey Epstein tarafından kullanılıyordu (ABD Adalet Bakanlığı)
Ölen Jeffrey Epstein'e ait 31 kilometrekarelik çiftliğin hiç alıcısı çıkmadığı bildirildi.

"Zorro Çiftliği" adıyla bilinen New Mexico'daki mülk,  finansör tarafından iddialara göre reşit olmayan kızları ülke yönetiminde söz sahibi kişilere kumpas kurmak amacıyla kullandığı belirtiliyor.  

Çiftlikte 2 bin 480 metrekarelik bir malikane, özel birer uçak ve helikopter pisti bulunuyor. Bahse konu mülk, bu yıl temmuzda Epstein'in malvarlığını yönetenler tarafından 27,5 milyon dolara (yaklaşık 380 milyon TL) satışa çıkarılmıştı.

The New York Post'un salı günü yayımladığı habere göre malvarlığı idaresi, potansiyel alıcılardan teklif gelmediği için 5 aydan biraz daha uzun süredir satışta olan mülke alıcı bulmakta zorlanıyor.

Çiftlikte üç katlı ve 4 yatak odalı bir ana ev, bir kahya konutu ve bir uçak pistiyle hangar gibi ek yapılar var. Haberde ayrıca ahırlar, itfaiye binası ve küçük, taşınabilir çadır benzeri konaklama yeri olan bir yurt bulunduğu da belirtiliyor.