​HÜDA PAR'dan Diyanet İşleri Başkanı Erbaş’a ziyaret

​HÜDA PAR’dan bir heyet, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı makamında ziyaret etti.

Ekleme: 09.12.2021 16:40:10 / Güncelleme: 09.12.2021 17:00:39 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Genel Sekreteri Şehzade Demir ve Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin İmir’den oluşan heyet, Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş'ı makamında ziyaret etti.

HÜDA PAR heyetini Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş ile Diyanet İşleri Başkan Yardımcısı Dr. Burhan İşliyen ağırladı. Heyet. yeniden göreve atandığı için Erbaş’ı tebrik etti.

Ziyarette, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

Diyanet İşleri Başkanlığının özellikle okul öncesi din eğitimi ve diğer çalışmalarr için teşekkür eden HÜDA PAR heyeti, çalışma hayatı yoğunluğu içerisinde dini eğitime vakit bulamayan yetişkin erkekler için ‘Camilerde Kur’an Öğretimi Programı’nın başlatılmasının da çok değerli  olduğunu ve bu çalışmaların yıl boyunca kesintisiz bir şekilde tüm Türkiye'de devam etmesinin önemine vurgu yaptı.

Aile kurumunun maruz kaldığı tehlikelerin de değerlendirildiği görüşmede. yapılan genel çalışmalar ele alındı. Görüşmede, boşanmaların önüne geçmek için ailevi sorunların mahkemeye taşınmadan önce bir arabuluculuk müessesinde çözüm aranmasının gerekli olduğu değerlendirmeleri yapıldı.

HÜDA PAR heyeti, Erbaş'ın misafirperverliğinden dolayı kendilerine teşekkür etti. (İLKHA)