Mecliste aşina olduğumuz görüntüler!

Türkiye ve ABD ’de hakkında davalar açılan ve Avusturya’da tutuklu bulunan SBK Holding’in patronu Sezgin Baran Korkmaz’a ait uçağa binerken çekilen fotoğrafını göstermesi gerginliğe neden oldu.

Ekleme: 09.12.2021 10:24:14 / Güncelleme: 09.12.2021 10:34:49 / Güncel
Destek için 

Neredeyse her bütçe görüşmelerinde artık görmeye alıştığımız gelenek bu sene de bozulmadı. Başrol oyuncularının değiştiği gösterimde bu sefer de baş rollerde İçişleri Bakanı ile yine CHP Bursa milletvekili vardı.

TBMM Genel Kurulunda Gerginlik!

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde (TBMM), İçişleri Bakanlığı 2022 Yıl Bütçe Görüşmelerinde kavga çıktı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ya yönelik mafya, uyuşturucuyla ilgili konuşmalar Genel Kurul’da tansiyonun yükselmesine neden oldu.

CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, kürsüdeki konuşmasında, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun, uluslararası kara para aklama suçundan Türkiye ve ABD ’de hakkında davalar açılan ve Avusturya’da tutuklu bulunan SBK Holding’in patronu Sezgin Baran Korkmaz’a ait uçağa binerken çekilen fotoğrafını göstermesi gerginliğe neden oldu.

KAVGA ÇIKTI!

Aydın’ın, “Siz uçağa binerken fotoğrafınız çıktı, açıklamanızda ‘Başka uçak yoktu’ dediniz. Cumhurbaşkanına söyleseydiniz” ifadelerini kullandığı sırada Soylu, “Yalan söylüyorsunuz sahtekârsınız” dedi. Soylu’nun sözleri üzerine gerilen genel kurulda AK Partili milletvekilleri Soylu’nun olduğu yere doğru gitti. AK Partili ve CHP’li milletvekilleri arasında yumruklu kavga çıktı.