İletişim Başkanı Altun: Karalama kampanyalarına aldırmıyoruz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, "Yurt içi ve yurt dışındaki yalanlara, karalama kampanyalarına, kara propagandalara aldırmadan, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak için çaba göstereceğiz" dedi.

Ekleme: 08.12.2021 11:40:07 / Güncelleme: 08.12.2021 11:42:32 / Güncel
Destek için 

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter hesabından İngilizce olarak yaptığı paylaşımda Türkiye'nin Katar'la olan görüşmesini değerlendirdi ve "Türkiye'nin İspanya, BAE ve son olarak Katar ile imzaladığı anlaşmalar, iş birliği anlaşmaları ve protokoller, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin uluslararası arenada kazandığı güveni yansıtmaktadır." dedi.

İletişim Başkanı Altun, Twitter hesabından İngilizce yaptığı açıklamada "Cumhurbaşkanı Erdoğan, Şeyh Tamim'in davetlisi olarak Yüksek Stratejik Komite'nin 7. toplantısına katıldığı Katar'da mevkidaşı ile ikili iş birliğimizi güçlendirecek bir dizi anlaşmaya imza attı" dedi.

"Yurt içi ve yurt dışındaki yalanlara, karalama kampanyalarına aldırmadan, yatırım, istihdam, üretim ve ihracata dayalı ekonomimiz için çaba göstereceğiz"

İletişim Başkanı Altun yaptığı değerlendirmede yurt içi ve yurt dışındaki karalama kampanyalarına da dikkat çekti:

"Ülkemizin Katar ile stratejik iş birliğini gerçek bir kardeşliğe dönüştürecek ekonomi, güvenlik, diplomasi, kültür, turizm ve eğitim gibi alanlarda anlaşmalar ve iş birliği anlaşmaları da dâhil olmak üzere önemli adımlar atılmıştır.

Türkiye'nin İspanya, BAE ve son olarak Katar ile imzaladığı anlaşmalar, iş birliği anlaşmaları ve protokoller, Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin uluslararası arenada kazandığı güveni yansıtmaktadır.

Yurt içi ve yurt dışındaki yalanlara, karalama kampanyalarına, kara propagandalara aldırmadan, yatırım, istihdam, üretim ve ihracata dayalı ekonomimiz ile Cumhurbaşkanımızın liderliğinde ülkemizin kalkınmasına katkı sağlamak için çaba göstereceğiz" ifadelerini kullandı. (İLKHA)