“CHP Genel Merkezi, İmamoğlu’nun ekibini uyardı”

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayları arasında gösterilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili flaş kulis Deniz Zeyrek'ten geldi. Zeyrek, İmamoğlu'nun, önümüzdeki günlerde "Benim adayım Kılıçdaroğlu" açıklaması yapabileceğini söyledi.

Ekleme: 04.12.2021 13:03:14 / Güncelleme: 04.12.2021 13:03:14 / Güncel
Destek için 

Millet İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayları arasında gösterilen ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'in de yeşil ışık yaktığı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ile ilgili flaş iddialar geldi. “CHP Genel Merkezi, İmamoğlu’nun ekibini uyardı” diyen  Deniz Zeyrek, İmamoğlu'nun yakın zamanda yapacağı açıklamayı duyurdu.

FOX TV'deki "Orta Sayfa" programında konuşan  Deniz Zeyrek, "Ben önümüzdeki günlerde Ekrem İmamoğlu'nun 'Benim adayım Kemal Kılıçdaroğlu' demesinin yüksek ihtimalli olduğunu düşünüyorum. Son görüşmelerden aldığım bilgilerden yola çıkarak söylüyorum" dedi.

CHP'nin 2023 sonrasına hazırlandığını söyleyen Zeyrek, "Kılıçdaroğlu cumhurbaşkanı olsa da olmasa da genel başkanlık koltuğu boşalacak. Herkes koltuk için kendi grubunu, hazırlığını yapıyor. İmamoğlu havayı koklayabilen bir siyasetçi. Gidişatı okuyor, Kemal Kılıçdaroğlu aday olmak isterse bunun önüne geçemeyeceğinin farkında" ifadesini kullandı.