Engelliler gününde engelli aracı çalındı

​Adıyaman Turizm ve Tanıtım Derneğinin 3 Aralık Engelliler Günü münasebetiyle düzenlediği etkinliğe katılan ortopedik engelli vatandaşın engelli aracı çalındı.

Ekleme: 04.12.2021 12:20:09 / Güncelleme: 04.12.2021 12:44:08 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Adıyaman Anadolu Engelliler Derneği üyesi Mehmet Özelçi Adıyaman Turizm Tanıtım Derneği tarafından organize edilen 3 Aralık Dünya engelliler günü programı için park ettiği yerde 3 tekerlekli engelli aracını yerinde bulamadı.

3 tekerlekli engelli aracının kimsenin işine yaramayacağını belirten Özelçi, "programa katılmak için geldim. 3 tekerlekli bisikletimi aşağıda bağladım. Program sonrası aşağı indiğimde bisikletimi görmedim. Bu bisiklet kimsenin işini görmediği gibi sağlıklı bir insanın süreceği bir bisiklette değildir. " ifadelerini kullandı.

Olay saatinde oradan geçen Adıyaman Belediye Başkanı Dr. Süleyman Kılınç Özelçi için 3 tekerlekli bisiklet sözü verdi. Engelli genç daha sonra yetkililer tarafından araçla evine bırakıldı.

Dernek yetkilileri tarafından çalınan 3 tekerlekli engelli aracın bulunması için emniyete gerekli müracaatlar yapıldı. (İLKHA)