Babası tarafından darbedilen bebekten iyi haber!

Gaziantep'te ağlarken babası tarafından darbedilen bir aylık Cihan bebeğin hayati tehlikeyi atlattığı belirtildi.

Ekleme: 02.12.2021 18:05:17 / Güncelleme: 02.12.2021 18:26:54 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Kentteki özel bir hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavisi devam eden Cihan bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiği ve önümüzdeki günlerde normal servise alınacağı bildirildi.

Cihan bebeğin sağlık durumu ile ilgili bilgi veren hastanenin Beyin ve Sinir Cerrahisi Uzmanı Operatör Doktor İsmail Demir, Cihan bebeğin yarın yapılacak son değerlendirmenin ardından servise alınacağını ve hayati tehlikeyi de kesin olarak atlattığını söyledi.

Cihan bebeğin sağlık durumunun iyiye gittiğini belirten Demir, yaptıkları son tetkiklerin sonuçlarının güzel olduğunu bildirdi.

“Hayati tehlikeyi atlattı”

Cihan bebeğin durumunun önceki günlere göre daha iyi olduğunu bildiren Demir, “Hastamızda şu an hastanemize gelişine göre iyi gelişme kaydettik. Son tetkiklerimizin sonuçları da güzel ve yarın son bir değerlendirme daha yapacağız. Bu değerlendirme sonucunda ekstra bir sorun olmazsa çocuğumuzun servise çıkma durumu olabilecek. Bunun için yarını bekleyeceğiz. Şu anda çocuğumuz kesin olarak ‘hayati tehlikeyi atlattı’ diyebiliriz.” dedi. (İLKHA)