Van'da hırsızlık zanlısı yakalandı

Van İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan çalışmalar çerçevesinde hırsızlık yaptığı tespit edilen bir kişi tutuklandı.

Ekleme: 02.12.2021 14:20:07 / Güncelleme: 02.12.2021 14:26:01 / Güncel / Van Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, "İlimiz genelinde "Hırsızlık" yapan şahıs/şahısların yakalanmasına yönelik olarak yapılan çalışmalar kapsamında; Edremit ilçesinde meydana gelen 'Evden Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığının İhlali, Mala Zarar Verme' olaylarıyla ilgili olarak Edremit İlçe Emniyet Müdürlüğü görevlilerimizce; olay yeri ve çevresinde yapılan çalışmalar sonucunda hırsızlık konusunun faili olarak 1 şüpheli şahıs tespit edilerek görevlilerimizce yakalanmıştır." ifadelerine yer verildi.

 

Açıklamanın devamında. "Çalınan malzemelerden 1 adet buzdolabı, 1 adet fırın, 18 adet kalorifer peteği, 1 adet demir kapı ve demir korkulukları, 1 adet bahçe kapısı, musluk başlıkları ve hurda malzemelerini satın alan 5 şüpheli şahıs da görevlilerimizce yakalanmıştır. Çalıntı eşyalar sahiplerine teslim edilmiş, yakalanan 6 şüpheli şahıs hakkında adli tahkikat başlatılmış olup 'Evden Hırsızlık, Konut Dokunulmazlığının İhlali, Mala Zarar Verme' suçlarını gerçekleştiren 1 şüpheli şahıs adli makamlarca tutuklanmıştır." denildi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar