Viranşehir-Derik bağlantı yolunda stabilize yol çalışması yapılıyor

Şanlıurfa'nın Viranşehir İlçe Belediye Fen işleri Müdürlüğü yol yapım çalışmaları kapsamında, Mardin’in Derik ilçesi Subaşı Kırsal Mahallesi ile Viranşehir’i birbirine bağlayan 6 kilometrelik BOTAŞ yolunda stabilize yol yapım çalışması başlattı.

Ekleme: 01.12.2021 16:20:14 / Güncelleme: 01.12.2021 16:21:44 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için 

Çalışmaları yerinde inceleyen Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci, kış ayları öncesi çalışmaların hızlandırılması talimatını verdi.

Yol yapım çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Ekinci, yolu yaklaşık 6 bin kişinin kullandığını ve birçok mahallenin güzergâhı olduğunu belirterek, yol yapımının bir an önce bitirilmesinin önemine vurgu yaptı.

Vatandaşların yaşam alanlarını güzelleştirmek adına ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde hummalı bir çalışma yürüttüklerini söyleyen Ekinci, hedeflerinin yol sorunu kalmayana kadar çalışmalara gece gündüz devam etmek olduğunu kaydetti.

Yapılan çalışmalardan dolayı duydukları memnuniyeti dile getiren Kadıköy Mahalle Muhtarı Sinan Dakkak, kış mevsiminde mahallelerinde yol sorununun yaşanmayacağı için Viranşehir Belediye Başkanı Salih Ekinci ve ekibine teşekkür etti. (İLKHA)