Tercüme Sektörünün Parlayan Yıldızı: Balkan Tercüme

İlandır...

Ekleme: 23.11.2021 14:46:02 / Güncelleme: 23.11.2021 18:46:10 / Tanıtım
Destek için 

Çeviri sektörünün parlayan yıldızı olan Balkan tercüme bürosu tüm dillerde yeminli tercüme hizmeti vermektedir. Her alanda uzman, bilirkişi, kaliteli kadrosu ile güler yüzlü ve güvenilir hizmetin doğru adresi olan Balkan Tercüme Ankara ve İstanbul’da şubeleri yer alan kurumsal bir tercüme bürosu olarak karşımıza çıkmaktadır. Çeviri sektöründe rakip tanımayan Balkan Tercüme bürosu başta noter yeminli olmak üzere yeminli, teknik, ticari, hukuki, adli, yazılı metin çevirilerinde de Noter onaylı çeviri hizmetleri vererek alanında oldukça büyük başarılara imza atıp uzmanlaşmıştır.

Bunun yanı sıra Balkan Tercüme bürosu tüm bu çeviri hizmetlerinin yanı sıra ardıl, simultane çeviri ve simultane sistem kiralama hizmetlerinde oldukça kaliteli ve profesyonel işler yapmaktadır.

Çeviri sektöründe kalitesinden ve deneyiminden asla taviz vermeyen Balkan Tercüme bürosu her daim yılların vermiş olduğu tecrübeye dayanarak çalışmalar yürütmektedir. Kaliteli ve uzman kadrosu sayesinde her zaman gelişmeyi ve ilerlemeyi ilke edinmiş Balkan Tercüme güler yüzlü hizmet güvencesi çerçevesinde yapmış olduğu çalışmalar ile büyük ilgi toplamaya devam etmektedir. Bunun yanı sıra Balkan Tercüme müşteri memnuniyetini ön planda tutması ile bilinmektedir. Yapılan her işte olası bir sorun ile karşı karşıya kalındığı vakit derhal iletişim birimleri destek sağlamaktadır.

Noter Tasdikli Yeminli Çeviri

İmzalanmış olan tüm şartlarda Balkan Tercüme, barolarda yer alan tüm avukatlara ve stajyer avukatlara başta İngilizce olmak üzere Almanca, Norveççe, Romence, Kırgızca, Ukraynaca, Arnavutça, Flemenkçe, Nepalce, Urduca, Özbekçe, Türkmence, Gürcüce Slovakça, Çekçe, Uygurca, Letonca, Belarusça, Tatarca, Korece, Japonca, Tayca, İbranice, Moğolca, Çince, Azerice, Portekizce, Makedonca, Bulgarca, Hintçe, Yunanca, İtalyanca, Danca, Lehçe, Macarca, Fince, Estonca, İsveççe, Litvanca, Fransızca, Almanca, Rusça, İzlandaca, Boşnakça, Slovence, Hırvatça, Sırpça, Makedonca, Katalanca, İspanyolca, Farsça, Kazakça, Bengalce, gibi Adli, Teknik, Ticari, Yeminli, Noter Yeminli, Sözlü, Simültane Hukuki, Ardıl ya da Yazılı hizmetler vermektedir.

Bunun yanı sıra yapılan tüm anlaşmaların dışında her daim kaliteli hizmet kapsamında başta Dış İşleri Onayı olmak üzere Ticaret Odası, İşlem Tasdiği hizmeti, Kaymakamlık ve Valilik Onayı, Noter Onayı, Onayı, ve Konsolosluk işlemleri gibi tüm hizmetleri kolaylıkla vermeye başlanmıştır.

Çeviri sektöründe rakip tanımayıp zirveyi kimseye kaptırmak istemeyen Balkan Tercüme müşteri memnuniyetini her zaman ön planda tutması ile bilinmektedir.