24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı: Öğretmenler Günü sözleri

24 Kasım Türkiye’de Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. 24 Kasım’da öğrenciler, öğretmenlerine Öğretmenler Günü mesajı göndermek istiyor. İşte sizin için derlediğimiz Öğretmenler Günü mesajı ve Öğretmenler Günü sözleri…

Ekleme: 23.11.2021 20:40:18 / Güncelleme: 23.11.2021 20:50:59 / manşetler
Destek için 

24 Kasım Türkiye’de Öğretmenler Günü olarak kutlanıyor. İşte sizin için derlediğimiz Öğretmenler Günü mesajı ve Öğretmenler Günü sözleri

Öğretmenler Günü mesajı

Dünyanın en kutsal vazifesini yapan tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü gönülden kutluyorum.

Geleceğin ve ülkemizin fidanlarını yetiştiren değerli öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlu olsun.

Öğretmenlerin hak ettiği değeri aldığı, atandığı, emeğinin karşılığını aldığı bir Öğretmenler Günü olsun.

 

Bu kutsal mesleğe ömrünü adamış, geleceğimizin mimarları öğretmenlerimizi saygıyla selamlıyorum.

Öğretmen, gönül insanıdır. Öğretmenlik; sabır, emek ve fedakarlık ister. Meşakkatlidir, zahmetlidir, zordur. Ama meyvesi, hiçbir şeyle kıyaslanmayacak kadar değerlidir. 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesiyle tüm öğretmenlerimizin Günü’nü kutluyorum.

Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir. Ülkemizin bugün geldiği noktada büyük emeği geçmiş bütün eğitimcilerimize saygı ve minnetlerimi sunuyor, tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum.

Öğretmenler Günü sözleri

Bir kitap, bir kalem, bir çocuk ve bir öğretmen dünyayı değiştirebilir. ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...

Eli öpülesi tüm öğretmenlerimizin öğretmenler günü ve haftasını en kalbi duygularımla kutlar, sağlık sıhhat ve huzur dilerim.

Öğrencilerine aydınlık bir gelecek,

Türkiye'ye umut veren öğretmenler.

Çocuklarımızı hayata hazırlayan öğretmenler, ellerinizden öpüyorum.

Öğretmenler Gününüz Kutlu Olsun.

Bu saygın, kutsal ve onurlu görevi ifa eden tüm öğretmenlerimize şükranlarımı sunuyor; öğretmenler gününüzü tebrik ediyorum.

Öğretmen bir şahıstan şahsiyet çıkaran, insana insanlığın inceliklerini anlatan, hamlığı olgunlaştıran sanatkârdır. 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlu olsun.

Geleceğimizin mimarları olan öğretmenlerimiz, bizim gelecek ümidimiz, milli ve manevi değerlerimizin, birliğimizin, dirliğimizin, benliğimizin ve kimliğimizin teminatı, aynı zamanda bu zenginliklerimizin yarınlara aktarılmasını sağlayan varlık köprülerimizdir. Tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü Kutlu olsun.