En çok vaka artışının olduğu Tunceli'de Vali Özkan'dan uyarı

​Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, "Vaka sayılarımız büyük oranda artarken, aşılama hızımızda gerilemeye başladık. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Sağlığımız için aşımızı olalım, aşı günlerimizi takip edelim." uyarısında bulundu.

Ekleme: 21.11.2021 21:45:14 / Güncelleme: 21.11.2021 21:45:14 / Güncel / Tunceli Haberleri
Destek için 

Sağlık Bakanı Koca'nın paylaştığı haftalık vaka haritasına göre, 100 bin kişide en çok vaka artışının olduğu Tunceli'de, devlet hastanesindeki Covid-19 yoğun bakımı servisleri yüzde 90 oranında doldu.

Bu duruma ilişkin sosyal medya hesabında uyarılarda bulunan Tunceli Valisi Mehmet Ali Özkan, vaka sayıları büyük oranda artarken, aşılama hızında da  gerilemeye başladıkları söyledi

Artan vaka sayılarıyla birlikte vefat eden insanların da olmaya başladığını ifade eden Özkan, "Hastane Covid servislerimizde, Covid yoğun bakım ünitelerimizde yatan hasta sayılarımız arttı. İkinci ve üçüncü hatırlatma doz aşı oranlarımız düştü." dedi.

Vali Özkan, Tunceli halkına şu uyarılarda bulundu:

"Lütfen unutmayalım salgın bitmedi. Maske, mesafe, temizlik tedbirleri ile kontrol altına alacağımız salgında en büyük silahımız aşı. Lütfen tedbiri elden bırakmayalım. Sağlığımız için aşımızı olalım, aşı günlerimizi takip edelim. Kalabalık ortamlardan uzak duralım, maskesiz dışarı çıkmayalım. Unutmayalım sadece birilerimizin tedbirli olması  yeterli değil! Hepimiz tedbirli olmadıkça bu illetten kurtulamayız." (İLKHA)