Avrupa Yetim Eli Adıyaman'da yetim çocukları sevindirdi

​Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli, Adıyaman merkez ve Kâhta ilçesinde onlarca yetim çocuğa giyim ve kırmızı et yardımında bulundu.

Ekleme: 21.11.2021 20:20:14 / Güncelleme: 21.11.2021 20:56:10 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Türkiye'nin birçok ilinde hayırseverlerin yaptıkları yardımları yetimlere ulaştıran Avrupa Yetim Eli, Adıyaman'da de yetimleri "Bir Bot bir Mont"  kapsamında yaptığı yardımıyla sevindirdi.

Adıyaman Yetimler Vakfı Temsilcisi Ali çelik ve Kahta Yetimler Vakfı Temsilcisi Bedir Elçi'nin öncülüğünde yapılan yardımlarla sevinen yetimler Uluslararası yardım kuruluşu Avrupa Yetim Eli'ne teşekkür etti.

 

Avrupa Yetim Eli'nin gönüllü temsilcisi Muhammed Ali Aysu, amaçlarının dünyanın dört bir yanındaki mağdur ve yetimlere yardımda bulunmak olduğunu belirtti.

Dünyanın birçok yerindeki çocukları sevindirdiklerini belirten Aysu, "Dünyanın birçok yerinde fakir, mağdur, yetim çocukların ihtiyaçlarını karşılayan Avrupa Yetim Eli, kış aylarına girmiş olmamız hasebiyle bu sene de diğer yıllardaki gibi Türkiye'nin birçok ilindeki yetim ve mağdur çocukların giyindirilmesi için bir proje başlattı. "Bir Bot ve Bir Mont" bu proje kapsamında Türkiye'nin birçok ilinde yetim ve mağdur çocuklarımızı girdirmeye devam ediyoruz. Bugün Adıyaman il merkezi ve Kâhta ilçesinde onlarca çocuğumuzu giydirdik elhamdülillah. Türkiye'nin birçok ilinde bu faaliyetlerimiz devam edecek. Çünkü önümüz kış bu çocuklarımız üşümesinler, onlar mağdur olmasın, akranları gibi kışı doya doya yaşasınlar diye böyle bir kampanya başlattık." dedi.

Kampanyaya destek veren hayırseverler teşekkür eden Aysu, "Kurban Bayramı'nda kurban eti dağıttığımız gibi yıl içinde de hayır sahiplerinin sadak, adak kurbanlarını ksip yetim ailelerimize dağıtmaya devam ediyoruz. Bu gaye ile şuanda Adıyaman'da kesilmiş olan adak ve sadaka kurbanları yetim ailelerimize ulaştı. Rabbim tüm hayırseverlerimizin hayrını kabul etsin." (İLKHA)

 













Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar