Fransa'nın İslam-Müslüman düşmanlığı bitmiyor

Fransa'da aşırı sağcı ve İslam düşmanı parti LR'nin milletvekili ve cumhurbaşkanı adayı Eric Ciotti, zorunlu olarak göç eden Müslümanların Avrupa topraklarında Yahudi ve Hristiyanların sözde medeniyetleri için tehdit oluşturduğunu söyledi.

Ekleme: 17.11.2021 11:19:26 / Güncelleme: 19.11.2021 00:22:18 / Dünya
Destek için 

İslam coğrafyasına ayak bastıkları günden bugüne bölgede kan ve gözyaşını eksiltmeyen, sözünde medeni ama özünde barbar olan Avrupa, yaşam hakkının tanınmadığı bölgeden göç eden Müslümanların yaşayabileceği topraklara yerleşmesini hazmedemiyor. Oysa o topraklarda onlara huzurlu bir hayat bırakmayan yine kendileriydi.

İnsanlıktan nasibini alamamış ve sözde din ve vicdan özgürlüğünün olduğu Fransa'da, Müslümanlar varlığını hazmedemeyenlerden biri olan aşırı sağcı partinin milletvekili ve Cumhurbaşkanı adayı Eric Ciotti, "Müslüman göçü Yahudi-Hristiyan medeniyeti için tehdit oluşturuyor." dedi.

Fransız ulusal bir kanalda Nefret söylemlerine devam eden Ciotti, tesettüre de saldırdı. Müslümanların yaptığı göçleri tesettüre bağlayarak tesettürü; reşit olmayanlar ve kamu hizmetinden faydalanacak insanlar için yasaklamak istediğini söyledi. (İLKHA)