Sevdiklerinize Steam Cüzdan Kodu Hediye Edin

İlandır...

Ekleme: 16.11.2021 22:25:58 / Güncelleme: 17.11.2021 10:28:04 / Tanıtım
Destek için 

Steam Platformu, bugün binlerce oyunun dijital dağıtıcısı olarak milyonlarca kullanıcıya hizmet veriyor.

Dijital oyunların yaygınlaşmasıyla, erişim ve koleksiyon da bulut teknolojilerde yerini aldı. Kutulu oyunlara göre anlık ulaşılabilir ve yaygınlaşmasıyla beraber çok uygun fiyata satılan oyunlar herkes tarafından satın alınabilir haline geldi. Steam yıl içindeki özel günlere ait kampanyalarıyla büyük indirimler sunmasıyla her geçen gün kullanıcı ağını ve kitlesini büyütmeye devam ediyor. Yenilenen oyun kütüphanesiyle çocuklar için interaktif eğitim oyunları da yayınlayan Steam’de herkes için uygun oyun ve programlar var.

En büyük dijital oyun platformu olan Steam’de siz de sevdiklerinizin eğlenceli zamanları için özel günlerinde onlara Steam Cüzdan Kodu hediye edebilirsiniz. Sevdiklerinize Steam Cüzdan Kodu hediye ederek yeni nesil dijital hediye kartlarıyla onlara sürpriz yapabilirsiniz. Alışverişlerinizde Steam Cüzdan Kodu ile bakiye yükleyerek, Steam’de olan arkadaşlarınıza satın aldığınız oyunu hediye olarak direkt gönderebilirsiniz. Steam Cüzdan kodlarını yetkili satış sitesi olan Oyunfor gibi oyun e-ticaret sitelerinden edinebilirsiniz.

Sevdikleriniz için Dijital Hediye Kartı

Özel günlerde, doğum günlerinde, herhangi bir hediye vermek istediğinizde ya da çoklu hediye gönderimlerinizde Steam Cüzdan kodu, iTunes, Google Play, YouTube veya diğer platformlara ait dijital hediye kartlarını seçebilirsiniz. İnternet üzerinden güvenilir platformlar aracılığıyla satın alacağınız bu kodların aynı şekilde de dağıtımı için arkadaşlarınıza direkt özel 15 haneden oluşan kodu paylaşabilirsiniz.

Popüler oyunlarda kullanılabilen dijital e-pin kodları da oyunsever arkadaşlarınız için farklı ve anlamlı bir hediye olacaktır. Yetkili e-pin kodu satıcısı olan Oyunfor ‘dan PUBG Mobile oyun tutkunu bir arkadaşınıza pubg mobile uc hediye edebilir, League of Legends de Ormancı olan bir dostunuza lol rp satın alıp gönderebilirsiniz.