Gaziantep'te müşterilerin kart bilgilerini kopyalayan şahıs tutuklandı

Gaziantep'te markete alışveriş için gelen müşterilerin banka ve kredi kartlarını fotoğraflayarak kopyaladıktan sonra internette harcama yapan şahıs tutuklanarak cezaevine konuldu.

Ekleme: 12.11.2021 23:30:19 / Güncelleme: 13.11.2021 00:04:00 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Gaziantep Valiliği tarafından yapılan yazılı açıklamada, merkez Şehitkamil ilçesinin kırsal Aktoprak Mahallesi'nde bir market çalışanının müşterilerinin banka ve kredi kartlarını fotoğraflayarak elde ettiği kart bilgilerini kopyaladığının tespit edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Gaziantep İl Jandarma Komutanlığınca Şehitkamil İlçesi Aktoprak Mahallesinde bir markette çalışan şahsın, mesleğinin vermiş olduğu kolaylıktan yararlanarak alışveriş için gelen şahıslara ait bank ve kredi kartlarının fotoğraflarını çekerek internet üzerinden harcama yaptığı ve bu yolla haksız kazanç elde ettiği tespit edilmiştir. Adli makamların koordinesiyle jandarmanın yaptığı titiz planlama takip ve çalışma sonucu şahıs yakalanarak gözaltına alınmıştır." denildi.

Şahsın cep telefonu incelemesinde çok sayıda farklı şahıslara ait banka ve kredi kartı fotoğraflarının tespit edildiği belirtilen açıklamada, "Şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir." ifadeleri yer aldı. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar