10 Kasım bahanesiyle İslam ümmetine hakaret etti!

İslam düşmanları 10 Kasım'ı fırsata çevirdi. İçlerindeki kini kusmak için bugünü bekleyenler, İslam'a ve değerlerine hakaret etmekten geri durmadı. Engin Sezgin isimli bir şahıs sosyal medya hesabından İslam ümmetine hakaretlerde bulundu.

Ekleme: 10.11.2021 23:25:30 / Güncelleme: 11.11.2021 12:54:22 / Güncel
Destek için 

Doğruhaber

İçlerindeki kini kusmak için10 Kasım'ı bekleyenler, İslam'a ve değerlerine hakaret etmekten geri durmadı. Engin Sezgin isimli bir şahıs sosyal medya hesabından İslam ümmetine hakaretlerde bulundu.

MÜSLÜMANLARA HAKARET ETTİ

İnstagram hesabından, "Bizlerin Arap özentisi b.. bir ümmetin soytarısı değil, bir cumhuriyet bireyi olarak yetişmemizi sağlayan Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü saygı ve özlemle anıyoruz" paylaşımı yapan Sezgin, İslam'a ve Müslümanlara duyduğu nefreti kustu.

BAKAN'IN ŞİRKETİNDE YÖNETİCİLİK YAPIYOR

Daha sonra gelen tepkiler üzerine paylaşımını kaldıran Engin Sezgin'in Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un sahibi olduğu ETS TUR'da yönetici olduğu öğrenildi. 

"Kendimi iyi ifade edemedim" dedi

İslam ümmetine haddini aşan ifadeler kullanan Engin Sezgin, daha sonra bir özür metni yayınladı. "Kendimi daha doğru ifade etmem gerekirdi" diyen Sezgin, çalıştığı kurumla ilişiğinin de kesildiğini duyurdu.