Akşener'den Lütfü Türkkan açıklaması!

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin grup toplantısında , Lütfü Türkkan'la ilgili açıklamalarda bulundu.

Ekleme: 09.11.2021 10:22:48 / Güncelleme: 09.11.2021 10:52:06 / Güncel
Destek için 

Akşener, "Lütfü Türkkan bir hata yaptı. Karşısındaki, Genel Başkanına hem de kadın genel başkanına, ağıza alınmayacak küfürler hakaretler etmiş. Ahlaksız bir adam da olsa, koruma içgüdülerine sinirlerine hakim olması gerekirdi. Siyasi deneyimi bunu gerektirirdi hislerine yenik düştü. Elbette bunu maruz görecek değiliz. Lütfü Bey bir hata yaptı. Açık yüreklilikle özür diledi. ardından Grup Başkanvekilliği görevinden ayrıldı. Sayın Erdoğan'a sormak isterim; insanlar hatadan, günahtan münezzeh değildir. Onun için hukukta hatayı anlayıp özür dilediğiniz zaman başka bir sonuç ortaya çıkar, günah işlediğinizde tövbe ettiğinizde sizin için mağfiret kapıları açıktır.

İYİ Parti'yi İYİ Parti yapan hata karşısında gösterilen olgunluktur. AK Parti siyaseti ile bizim siyasetimizi ayıran tam olarak budur. Onlar hatalarında üste çıkmaya çalışır, biz sorumluluğumuzu alırız. '' dedi.

NE OLMUŞTU?

İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan Genel Başkan  Meral Akşener'in Bingöl ziyareti  sırasında , bir vatandaşın  tepkisiyle karşılaşınca ağza alınmayacak ifadeler kullanmıştı.

Tepkiler üzerine  İYİ Parti lideri Meral Akşener'in talebiyle İYİ Parti Grup Başkanvekilliği görevinden istifa etti.