Gaziantep’te hayırsever ailenin desteğiyle 32 derslikli okul yapılacak

Gaziantep Valiliğinin koordinasyonunda geçtiğimiz yıl başlatılan “100’üncü Yılda 100 Hayırsever” kampanyası kapsamında kente yeni bir okul daha kazandırılıyor.

Ekleme: 05.11.2021 17:50:14 / Güncelleme: 05.11.2021 17:57:45 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Merkez Şehitkamil ilçesinin Şehirgösteren Mahallesi'ne yaptırılacak 32 derslikli okul için Gaziantep Valiliği, Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve hayırsever Teymur ailesi arasında protokol imzalandı.

Gaziantep Valiliği’nde düzenlenen törende açıklamalarda bulunan Vali Davut Gül, “100’üncü Yılda 100 Hayırsever Kampanyası” kapsamında Teymur ailesinin kente 32 derslikli okul inşa ettireceğini belirtti.

Vali Gül, “100’üncü Yılda 100 Hayırsever” kampanyasına desteklerin devam ettiğini ve kampanyaya bir desteğinde Teymur ailesinden geldiğini bildirdi.

Protokol imza töreninde konuşan Vali Gül, “100’üncü Yılda 100 Hayırsever” kampanyasına destek veren ailelere yönelik darphanede hazırlanan 100’üncü yıla özel madalyaların aralık ayında teslim töreninin yapılacağını hatırlattı.

Gül, yapılan bu 32 derslikli okul protokolü ile Gaziantep’in bu bölge daha da rahatlayacağını belirterek desteklerinden dolayı Teymur ailesine teşekkür ederek okulun hayırlı uğurlu olmasını diledi.

İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet Ali Tiryakioğlu ise, “Valiliğimizin başlatmış olduğu ‘100’üncü Yılda 100 Hayırsever’ kampanyasına destek veren Teymur ailesine teşekkür ediyoruz, şehrimize hayırlı olsun.” dedi

Hayırsever Teymur aile üyeleri ise, “Böyle bir proje başlattığı için sayın valimize çok teşekkür ederiz. Bizlerde inşallah sadece bununla kalmayacağız, devamını da getireceğiz ve yaygınlaştıracağız. Şehrimize hayırlı uğurlu olsun.” ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından protokol imzalanarak hayırsever aileye teşekkür belgeleri verildi. (İLKHA)