Mardin Umut Kervanı yetim ve muhtaçlara yardımda bulundu

İhtiyaç sahipleri ile hayırseverler arasında köprü vazifesi görerek muhtaçlara yardım eli uzatan Mardin Umut Kervanı, yetim, mağdur ve muhtaçlara, yaklaşan kış mevsimi nedeniyle "Bir Bot Bir Mont" çağrısıyla yardım çalışmalarına başladı.

Ekleme: 04.11.2021 19:05:12 / Güncelleme: 04.11.2021 19:14:56 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Yetim ve muhtaçlara yaptıkları yardımlarla tanınan Mardin Umut Kervanı, ihtiyaç sahiplerine "Bir Bot Bir Mont" başlığıyla kışlık yardımlarına başladı. Yaptıkları yardımlarla ilgili bilgi veren Mardin Umut Kervanı yetkililerinden Mehmet Veske şunları söyledi:

 

"Mardin Umut Kervanı olarak "Bir Bot Bir mont" çalışmasıyla ailelerimize kışlık ulaştırmaya başladık. İnşallah bu çalışmayla beraber yüzlerce kardeşimizi kışa girerken giydirmiş olacağız. Bu noktada Rabbim ilk günden itibaren dualarıyla ya da bizzat sahada bizlere yardımcı olan kardeşlerimizden razı olsun. Ayrıca Allah hayırseverlerimizin yaptıkları hayırları da kabul etsin ve onlara cenneti ihsan eylesin."

Hayırseverlere çağrıda bulunan Veske, "Allah'ın izniyle, hayırsever kardeşlerimiz bizlere ulaştıkları takdirde, yardımlarını yetim ve muhtaçlara dağıtmaya devam edeceğiz." dedi. (İLKHA)

 







Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar