Adıyaman tanıtım günlerine hazırlanıyor

​Tarihi süreç içerisinde bugüne kadar çok sayıda medeniyete ev sahipliği yapan Adıyaman sahip olduğu tarihi, kültürel ve doğal güzellikleri 1-5 Aralık 2021 tarihleri arasında İstanbul'da düzenlenecek tanıtım günlerine hazırlanıyor.

Ekleme: 02.11.2021 22:55:14 / Güncelleme: 02.11.2021 22:55:14 / Güncel / Adıyaman Haberleri
Destek için 

Merkezi İstanbul’da bulunan Adıyamanlılar Vakfı ve Adıyaman Dernekler Federasyonunun (ADIFED)’in organizatörlüğünde 1-5 Aralık tarihleri arasında düzenlenecek tanıtım günleri için Vali Mahmut Çuhadar başkanlığında bir toplantı yapıldı.

Gerçekleşen toplantıda, Adıyaman’ın sahip olduğu zengin turizm potansiyelini kapsamlı bir şekilde tanıtmak amacıyla Adıyaman Dernekler Federasyonunun organizesinde düzenlenecek tanıtım günleri ile ilgili görüş alışverişinde bulunularak yol haritası masaya yatırıldı.

Toplantıda tanıtımla ilgili konuşan Vali Çuhadar, “Adıyaman Valiliği olarak ilimizin sahip olduğu zengin turizm potansiyeli ile doğal güzelliklerini 5 gün boyunca Türkiye'nin mozaiği İstanbul'da en iyi şekilde tanıtmayı hedefliyoruz. Adıyaman, tarihi ve kültürel güzellikleri ile önemli bir turizm potansiyelini içinde barındırıyor. Bugün katılımcılarla yaptığımız toplantı ile programın yol haritasını görüştük. Etkinliklerin başlanacağı ilk günden son güne kadar farklı etkinliklerle ilimizi en iyi şekilde tanıtarak, Adıyaman’ın bağrındaki güzellikleri medeniyetlerin beşiği İstanbul'daki hemşerilerimizle ve İstanbullularla paylaşacağız." dedi. (İLKHA)