İstanbul’da Güvenilir Oto Ekspertiz Hizmetleri

İlandır...

Ekleme: 29.10.2021 14:32:01 / Güncelleme: 29.10.2021 14:32:04 / Tanıtım
Destek için 

Ülkemizde araç alım satım süreçlerinin arttığı bu dönemde birbirinden farklı hizmetler veren, kaliteli hizmet vermek adına hizmet kapsamını genişleten birçok marka ve bireysel oto ekspertiz firmalar bulunmaktadır. Oto ekspertiz markalarının günümüzde yeni araç sahipleri için inanılmaz derecede önem arzeden bir hizmet verdikleri bilinen bir gerçektir. Bu noktada yeni bir araç satın alacak kişiye, gözle görülmeyen, teknik anlamda yeterli bilgi olmadığı takdirde fark edilmeyecek pek çok hususla ilgili inceleme yaparak en iyi raporu sunmayı hedefler.

İstanbul'da faydalanacağınız birçok oto ekspertiz markası vardır. Aralarında ön plana çıkan ise Hospitacar markası olurken oto ekspertiz raporu alacağınız, güvenilir ve tarafsız şekilde rapor hazırlanması konusunda yardımcı olacak markalardan biridir. Son derece işinde uzman personelleriyle çalışan şubeler, merkezi yerlerde konumlanan adresleriyle beraber hizmet almak isteyen herkese güvenilir, araç alım satım süreçlerinde güvenli rapor teslim eder. Uzman personeller ile beraber son derce başarılı bir araç alım karar verme aşamasında ekspertiz raporunu geniş tutabilir ve tam paket alarak da tüm istediğiniz incelemeleri yapabilirsiniz.

Oto Ekspertiz Hizmetleri Neden Önemlidir?

Yeni bir araç alımı süreçlerinde, araç hakkında bilgi sahibi olmak için aracın hem kozmetik hem de mekanik anlamda kontrollerinin yapılması gerekir. Size bu alanla ilgili olarak hizmet verecek doğru firmalar ise oto ekspertiz firmalardır. Günümüzde birbirinden farklı pek çok oto ekspertiz bayiliği veren firmalar oluşması nedeniyle birçok marka tarafından kurumsal hizmet alabilirsiniz. Ancak aralarında hem güvenilir hem de testleriyle, incelemeleriyle paket içerisinde güçlü bir şekilde oluşan oto ekspertiz hizmetler her zaman ön plandadır.

Araçlarla ilgili kaç metre çekim yaptığına dair yanal kayma testleri, lift kontrolleri, kaput içi mekanik kontroller ve hatta OBD elektronik kontroller dediğimiz bilgisayar üzerinden elektronik hata kontrolü gibi pek çok konuda geniş bir desteği Başakşehir oto ekspertiz şubesinden alabilirsiniz.

Dyno testi, Süspansiyon ve Fren testi gibi pek çok araç ile ilgili tüm ölçüm testlerinin yapıldığı, değerlerin incelendiği ve buna göre rapor çıkartıldığı ekspertiz raporlarında son derece başarılı bir rapor elde etmek için geniş ekspertiz rapor paketinden faydalanmak gereklidir. Genellikle ikinci el araç alım satım süreçlerinde bu tip ekspertiz firmaları tarafından yararlanma süreçleri olsa da genellikle sıfır araç alımlarda da her ihtimali göze alan tüketiciler, araçlarının kontrolü ve herhangi bir hasar olup olmadığını inceleme için araştırmak isterler.

Başakşehir Merkez'de bulunan bu şube, doğrudan sizlere ekspertiz hizmetlerini istediğiniz paketlerle sunacak olan şube olup Hospitacar yetkili oto ekspertiz güvencesinde destek sağlar. Buna göre tercihlerde bulunabilir, ustalık belgesine sahip kadrosuyla, double kontrol sistem hatlarıyla beraber bu ekspertiz hizmetlerinden de yararlanabilirsiniz. Garanti çerçevesinde verilecek olan ekspertiz paketleri arasında seçimlerinizi yapar, kurumsal markadan en iyi şekilde de ekspertiz rapor için yararlanmış olabilirsiniz.