XPrime Oyuncu Koltuğu Özellikleri

İlandır...

Ekleme: 28.10.2021 21:51:34 / Güncelleme: 28.10.2021 22:53:41 / Tanıtım
Destek için 

Son yıllarda her kesimden insanların oynayabileceği bilgisayar oyunları arttı. Oyuncular kişisel olarak değil artık grup olarak da çevrimiçi şekilde saatlerce birlikte oyun oynayabiliyor. Oyunun heyecanı ile oturduğu koltuğun rahatsızlığını fark etmedikleri için de oyun sonrası ciddi bel, boyun, sırt, kol ve dirsek ağrıları çekebiliyor. Bu gibi problemleri ortadan kaldırabilmek amacı ile Xprime oyuncu koltukları üretildi. Xprime oyuncu koltuğu, oyun oynarken konforunuz için özel olarak tasarlandı. İsterseniz saatlerce bilgisayar başından kalkmayın, bilgisayarı kapatıp normal yaşamınıza devam ettiğinizde daha önceden hissettiğiniz ağrıların ve rahatsızlıkların hiçbirini hissetmeyeceksiniz çünkü Xprime bir koltuktan daha fazlası olarak tasarlandı. Xprime oyuncu koltuğu oyun oynarken sürekli oturmaktan kaynaklı her durum değerlendirilerek üretildi. Oyun heyecanı ile gerilebilirsiniz, bir anda birden çok duyguyu yaşarken sürekli oturup kalkma sonucu terleme gibi durumlar olabilir. Terlemeyi engelleyen ve nefes alabilme özelliği olan deri yapısı ve kalitesi ile kendinizi rahatsız hissetmezsiniz.

Kalın teker yapısı oyun turnuvalarında sürekli hareket ettiğinizde dikkatinizi dağıtacak parke sesi ya da parkelerin çizilmesi gibi durumlarla karşılaşmazsınız. Sizler için özel olarak geliştirilmiş 180 dereceye kadar eğilebilen sırtlık bölümü omuriliğinizi rahatsız etmez. Ayrıca sırt ve boyun destek kısımları rahat bir şekilde zaman geçirmenizi sağlar. Bel ve sırt desteğinde bulunan yastıkları hareket ettirip istediğiniz konuma getirebilirsiniz. Boyun süngerinin boynu saracak ve destekleyecek şekilde tasarlanması olası boyun rahatsızlıklarının önüne geçer. Bilgisayar oyunlarının her yaştan oynayıcısı olmak ile birlikte genel olarak bilgisayar oyunları oynayan yaş grubu gelişim çağındaki çocuklardır. Çocukların gelişim çağında sırt ve beden yapısı sürekli bulunduğu şekle göre zamanla oturur. Xprime oyuncu koltuğu ile gelişim çağında oyun bağımlılarının iskelet sisteminde duruş bozuklukları meydana gelmez. Tam tersi omurga ve omurilik sağlığını destekleyen mekanizması ile daha sağlıklı duruş ve beden şekline sahip olunabilir. Xprime oyuncu koltuğu üreticileri tarafından özel olarak yapılmış 3D kol sistemi ile oyun oynarken ya da bilgisayar kullanırken kendinizi rahatsız hissetmezsiniz. Kaliteli amortisör sistemi ile uzun süre kullanabileceğiniz dayanıklı bir koltuktur. Xprime oyuncu koltuğunun king, king extra ve one gibi modelleri bulunur. Tüm modellerin genel olarak 70 cm genişliği, 74 cm derinliği ve 138 cm yüksekliği vardır. Ayrıca tüm modeller 16 kg ağırlığında olup oturak yükseklikleri 56 cm kadar olmak ile birlikte oturma alanlarının genişliği 60 cm ve derinlikleri 50 cm’dir. Yalnız king ve king extra modellerinin sırt yüksekliği 93 cm iken one modellerinin sırt yüksekliği 85 cm’dir. Farklı renk seçenekleri ile tarzınıza uygun ve kurulumu birkaç dakikanızı alacak Xprime oyuncu koltuğu ile oyun zevkinizi ikiye katlayabilirsiniz.

Xprime oyuncu koltuğu sadece bilgisayar oyunu meraklıları için değil sürekli bilgisayar başında çalışan ve oturarak iş yapmak zorunda olan kişiler için de uygundur. Sürekli oturmak bir süre sonra vücudumuzun çeşitli yerlerinde ağrılara sebep olur. Bedeni rahatsız etmeyen, olması gerektiği kadar yumuşak olan modelleri ile sürekli oturan kimseler için de cazip bir üründür. Üst ped kısmı yukarı, aşağı ve ileri, geri hareket edebildiği için mola verdiğiniz zaman Xprime oyuncu koltuğunuzu dilediğiniz pozisyona getirerek kendinizi dinlenme moduna alabilirsiniz.

Ofisel yönetici koltuğu, ofis koltuğu, refakatçi koltuğu ve çalışma koltuğu seçenekleri ile çalışırken bile dinlenmenize yardımcı olur. Ofisel yönetici ve çalışma koltuğu gün boyu ofiste çalışmak durumunda kalan kişiler için özel olarak tasarlanmıştır. Sürekli oturmaya bağlı bel, boyun ve iskelet sisteminden kaynaklanabilen problemleri önlemek ile kalmaz. Sizlere daha şık ve işlevsel ofis koltuklarını da sunar. Deri, ahşap ayaklı, kırmızı, siyah, ortopedik koltuk, makam koltuğu ve toplantı masası koltuk modelleri ile iş ortamınızı dilediğiniz şekilde işlevsel ve rahat bir şekilde dekore edebilirsiniz. Ofisel yönetici koltukları ve diğer koltuk çeşitleri sadece sağlığınız açısından sizlere yardımcı olmak ile kalmayacak. Ofis gibi müşterilerinizi ya da önemli kişileri isteyerek ağırlayabileceğiniz bir yaşam alanı haline dönüştürecektir.

Ofisel çalışma koltuğu ile çalışanlarınızdan daha iyi verim alabilirsiniz. Çalışırken ofis ortamında sürekli hareketsiz olarak çalışmanın verdiği yorgunluğu ve ortaya çıkardığı bedensel problemleri rahat ve dinlenebilecekleri ofisel çalışma koltuğu sayesinde hissetmemeye başlayacaklardır. Çalışanlarınız molalarda dahi masadan kalkmak istemeyecek, çalışırken dinlenmenin keyfini yaşayabileceklerdir. Kişiye özgü ayarlanabilen parçaları ve aksesuarları ile ofisel çalışma koltukları ofisinizin ayrılmaz parçası haline gelecek. Etkilerini kısa sürede göreceğiniz ve uzun vadede yaşayacağınız ofisel çalışma koltuğu ile çalışanlarınıza ve işinize hak ettiği değeri verebilirsiniz.