Araç gaspından serbest bırakılıp büfe hırsızlığından tutuklandılar

Batman’da bir aracı gasp eden şahıslar çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılırken, aynı şahıslar büfe hırsızlığından tutuklanıp cezaevine teslim edildi.

Ekleme: 28.10.2021 10:20:08 / Güncelleme: 28.10.2021 10:35:32 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

Batman İl Emniyet Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “21 Ekim günü saat 19.00 sıralarında H.B. isimli şahsın Seyitler Mahallesi’nde aracının gasp edildiği yönünde yaptığı ihbar üzerine, gasp olayı şüphelisi olarak tespit edilen M.Ş. ve A.G. isimli şahıslar aynı gün yakalandı.” denildi.

Şahısların çıkarıldıkları mahkemece adli kontrol şartıyla serbest kaldıkları bildirildi.

Açıklamanın devamında, “Bahse konu olay ile ilgili M.Ş. ve H.B. isimli şahıslarla, görevlilerimizin çalışmaları sonucunda; gasp olayının, yanlarında bulunan E.T. ile birlikte, 19 Ekim günü ilimiz Yenişehir Mahallesi’nde (Kuyubaşı Toki) karışmış oldukları büfeden hırsızlık olayında, çalınan malzemelerin paylaşımındaki anlaşmazlıktan dolayı yaşandığı, anlaşılması üzerine, E.T. isimli şahsın da yakalanmasıyla, M.Ş. ve H.B. isimli şahıslar ile birlikte sevk edildikleri mahkemece tutuklanarak cezaevine teslim edilmişlerdir.” ifadelerine yer verildi.(İLKHA)