HÜDA PAR'dan Karacadağ köylerine ziyaret

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı köylere gerçekleştirdiği ziyarette halkın sorun, sıkıntı ve taleplerini birinci ağızdan dinledi.

Ekleme: 26.10.2021 15:55:08 / Güncelleme: 26.10.2021 16:05:43 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır'ın Çınar ilçesine bağlı köyleri giden HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Hüseyin Yılmaz, köy sakinleri, muhtarlar ve kanaat önderleri ile bir araya gelerek vatandaşın sorun, sıkıntı ve taleplerini dinledi.

İlk olarak Çınar ilçesini bağlı Gırveza (Gırı reza) beldesinde vatandaşlar ile bir araya gelen Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz, daha sonra ilçeye bağlı Karasüngün (Geliye buka) köyüne gitti.

 

Yılmaz, sağlık sorunları yaşayan Karasüngür köy muhtarına geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Burada xaravara (Aliveran) köy muhtarı, kanaat önderleri ve köylüler ile bir araya gelerek sorunlarını dinledi.

Yılmaz, köy muhtarları ile görüşmesinin ardından Çatmadal (Delavgür) köyüne giderek, köy halkının yaşadıkları mağduriyetleri birinci ağızdan dinledi.

Yükselen gübre ve hayvan yemleri fiyatlardan dolayı çiftçilik ve hayvancılık yapamadıklarını ifade eden vatandaşlar, kendilerini ziyaret eden HÜDA PAR heyetine teşekkür etti.

Ziyaretlerinde vatandaşların sıcak ilgisiyle karşılaşan Yılmaz, vatandaşların ekonomik sıkıntılar yaşadığının altını çizdi. Yılmaz, ekonominin düzelmesi ve sıkıntılarının giderilmesi için çözümün HÜDA PAR ile gerçekleşeceğini söyledi.

Yılmaz son olarak, Şarge ve Bulutçeker (Qubik)) köylerine geldi. Burada bulunan hastaları evlerinde ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

Ziyarette Yılmaz'a, HÜDA PAR Çınar İlçe Başkanı Abdurrahman Tekdal, İl Başkan Yardımcısı Mehmet Emin Akyüz, ilçe yönetimi ve partililer eşlik etti. (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler