Başdenetçi Malkoç'tan Artuklu Üniversitesi'ne ziyaret

Çeşitli kurumlar ile temasta bulunmak üzere Mardin'e gelen Türkiye Kamu Başdenetçisi (Ombudsman) Şeref Malkoç, Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar'ı makamında ziyaret etti.

Ekleme: 23.10.2021 11:09:40 / Güncelleme: 23.10.2021 11:09:40 / Güncel / Mardin Haberleri
Destek için 

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç katıldığı bir dizi program sonrası Mardin Artuklu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İbrahim Özcoşar'ı makamında ziyaret etti.

Ziyaret anısına MAÜ Şeref Defterini imzalayan Şeref Malkoç, sonrasında beraberindeki heyet ile birlikte rektörlük makamına geçti.

Şeref Malkoç'u üniversitede ağırlamaktan mutluluk duyduğunu dile getiren İbrahim Özcoşar, Üniversitenin yeni 5 'T' vizyonu ile yürütülen çalışma ve projeler hakkında bilgi verdi.

Kamu Başdenetçisi Şeref Malkoç'un üniversite ziyaretine, Kamu Denetçileri; Fatma Benli, Sadettin Kalkan, Arif Dülger, Celile Özlem Tuncak ve Mardin Valisi Mahmut Demirtaş eşlik etti.

Rektörlük makamında yapılan görüşmeler sonrasında Ombudsman Şeref Malkoç ile beraberindeki heyet, Mardin Artuklu Üniversitesi Merkezi Kampüs alanında bulunan Sosyal Yaşam Merkezi ve Yemekhane binasına geçti.

Görüşmeler, Yaşam Merkezi Binasında bulunan restorantta düzenlenen akşam yemeği programında devam etti. (İLKHA)