İmam Hatip öğrencilerinin TEKNOFEST’te gösterdiği başarı gururlandırıyor

​TEKNOFEST’te ‘BAGTAG’ projesiyle Türkiye ikinciliği ödülünü alan Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencilerini kabul eden Vali Aydın Baruş, öğrencilerin ülkeye faydalı projeler üretmelerinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Ekleme: 20.10.2021 16:50:10 / Güncelleme: 20.10.2021 16:53:18 / Güncel / Malatya Haberleri
Destek için 

21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında, İstanbul Atatürk Havalimanında gerçekleştirilen Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali (TEKNOFEST) kapsamında Turizm Teknolojileri kategorisinde ‘BAGTAG’ projesiyle Türkiye İkinciliği ödülünü alan Selahaddin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi öğrencileri Vali Aydın Baruş’u ziyaret etti.

Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Okul Müdürü Nuri Yanbay ve başarı elde eden öğrenciler; Nurevşan Binici, İkranur Toptaş, Yunus Emre Kara, Yusuf Özmen ve Sefa Gür, katılım sağladıkları ve TEKNOFEST’ te başarı elde ettikleri BAGTAG projesi ile ilgili bilgiler verdiler.

Vali Baruş elde etikleri başarıdan ötürü öğretmen ve öğrencilere teşekkür ederek başarılarının devamını diledi. Baruş, Öğrencilerin Malatya adına bu tür başarıların altına imza atarak ülkeye faydalı projeler üretmelerinin kendilerini gururlandırdığını söyledi.

Selahattin Eyyubi Anadolu İmam Hatip Lisesi Team Anatolia takımının, ‘BAGTAG’ (çanta etiketi) projenin hayata geçmesiyle havaalanlarında unutulan ve kaybolan bavullar cep telefonuna gelen mesajla kolaylıkla bulunabilecek. (İLKHA)