Ankara'da MTA yerleşkesinde patlama

Ankara'da Eskişehir yolu üzerindeki Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü yerleşkesinde bir patlama oldu. Patlama sonrası yangın çıktı, bölgeye ekipler sevk edildi

Ekleme: 20.10.2021 10:22:51 / Güncelleme: 20.10.2021 11:29:10 / Güncel / Ankara Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Eskişehir yolundaki yerleşkede sabah saatlerinde yaşanan patlama sonrası yangın çıktı.

Bölgede önlem alan güvenlik güçleri, yolu trafiğe kapattı. İtfaiye yetkilileri, aldıkları ilk bilgiye göre patlamanın doğal gaz borusundaki sızıntıdan kaynaklanmış olabileceğini belirtti.

MTA Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise "Kurumumuz ısı santralinde meydana gelen patlama sonucunda herhangi bir yaralanma ve can kaybı bulunmamaktadır olaya müdahale edilmekte olup kontrol altına alınmıştır." ifadelerine yer verildi. 

Ankara Valiliğinden yapılan açıklamada, "MTA Genel Müdürlüğü yerleşkesindeki doğal gaz iletim hattında oluşan gaz sıkışması nedeniyle meydana gelen patlama sonucu çıkan yangın kontrol altına alınarak söndürülmüştür. Herhangi bir can kaybı ya da yaralı bulunmamaktadır." bilgisi paylaşıldı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi'nden yapılan ilk açıklamada ise "Maden Tetkik Arama Genel Müdürlüğü içerisinde doğalgaz kazanına patlama olduğuna dair gelen ihbarlar üzerine 09.57'de Merkez, Bilkent ve Çayyolu istasyonları sevk edilmiş olup ekiplerimiz seyir halindedir" denildi.

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar