Metin Uca, Maçoğlu, Çipras ve Taliban

Sol seküler kesimin İslam'a olan nefretleri ağzından taşmaya devam ediyor. Metin Uca isimli sanatçı eskisi yine haddini aştı

Ekleme: 19.10.2021 12:20:04 / Güncelleme: 19.10.2021 14:00:50 / Güncel
Destek için 

HABER-YORUM-DOĞRUHABER

Algı çağındayız.

Daha doğru bir deyimle algıları yönetme çağındayız.

Seküler sol kesim nüfusu 6.500 olan Dersim'in Ovacık ilçesini yöneten Maçoğlu'nu asrın Robin Hood'u gibi resmetmeyi inanılmaz başarılı bir PR çalışması ile başardı.

Burada Maçoğlu'nun hakkını yeme niyetimiz elbette yok. Kendisi kasabası için çalışan bir insandı. Ama hepi topu 6 bin 500 kişilik bir kasaba idi yönetilen.

O kadar başarılı bir şekilde algıyı yönettiler ki insanlar, Maçoğlu devasa bir metropolü yönetiyor zannına kapıldı.

Seküler kesim bu konuda çok ama çok başarılı

Misal Kanada başbakanına etmedikleri övgü kalmadı, Hollanda başbakanı işe bisiklet ile gidiyormuş, bir zamanlar da Çipras hayranıydılar.

Öve öve bitiremediler Çiprası oysa Yunan halkı sonraki seçimde sandığa gömdü muhteşem Çipras'ı. Çipras neden değerliydi?

Çünkü solcuydu.

Sol, kemalist (sosyal medya) basını "Bisiklete binen seküler  lider görselinin karşısına yemek sofrasında bir araya gelen göbekli, sakallı adamlar resmi ile -dinciler habire yer- ama bakınız biz laikler işe bisiklet ile gideriz" mesajını veriyorlardı 

Bütün benliği ile kendini Batı'ya kaptırmış köleleşmiş bir güruhun gerçekleştirdiği bu algı operasyonlarında hedef hep dindarlar olmuştur.

İlginçtir verdikleri halkçı adam örneği hep dışarıdan birileri olmuştur ama İslam dünyasından birileri son derece halkçı yaşasa bile kör sağır dilsizi oynarlar(dı)

Misal Batı emperyalizminin bekleme odalarında yetiştirilen Metin Uca isimli şahsın Taliban üyelerinin giyim kuşamına yönelik sapkın tavrı Batı öykünmeciliğinin bu topraklardaki zavallılığını gözler önüne seriyor.

Tek hücreli yaratıkların biyolojiye merakı da oldukça ilginçmiş!

Taliban'ın Amerikan emperyalizminin burnunu sürtmesi Metin'in Uca'sı üzerine oturmasına neden olmuş anlaşılan.

Malumunuz Uca kuyruk sokumu demek.

Herhalde bu terlikliler Metin Uca ve benzerlerinin kuyruk sokumunda acıya neden olmuş.

Oysa terlikli fotoğraflarında yanında şu fotoğraflar da var.

Fotoğrafta görülen Kabil Valisi Kari Bedir 

Resim

Hollanda başbakanının bisikletle işe gitmesi kadar da mı hükmü yok, haber değeri yok.

Eğer resimdeki seküler, solcu, ya da sapkın yapıların desteklediği bir insan olsaydı mutlaka Metin Uca gibi soy isminde kuyruk sokumu olanların ilgisini çekerdi