''FETÖ'ye operasyon yapıyoruz, sesi İyi Parti'den geliyor''

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, "Herkesin adresi belli. FETÖ'ye operasyon yapıyoruz, sesi İyi Parti'den geliyor. PKK'ye operasyon yapıyoruz, sesi HDP'den geliyor" dedi.

Ekleme: 17.10.2021 21:17:55 / Güncelleme: 17.10.2021 21:17:55 / Güncel
Destek için 

Soylu; "Lafı eğip büken biri değilim. Açıkça söylüyorum. Bugünün parlamenter sistem çağrıları, tek parti dönemini aşeren bir zihniyetin ürünüdür. Buradan, Tunceli'den CHP'ye sesleniyorum. Bürokratı, memuru, polisi tehdit ederek tek parti günlerine dönülmemelidir. Bunun çağrısını yapan genel başkanınızı kınamalısınız. Türkiye'yi eski günlerine döndürmemelisiniz. Türkiye eski günlerine dönmemelidir. Türkiye'yi kutuplaştırarak Türkiye'yi kavga ortamına iterek dünyanın içerisinde bulunduğu bu pandemi dönemindeki bu maliyetten en az etkilenen Türkiye'yi bir kaosa döndürme çağrılarını siz CHP'liler olarak müdahale etmelisiniz. Siz bu ülkeye bir öneri getirdiniz de kim bugüne kadar yok dedi. Bu ülkede iktidar olmanın tek yolu sandıktır, onun da tek yolu milletin gönlüne girmektir, milleti tehdit etmek değildir.

Bunların bir sıkıntıları var, sıkıntıları belli. HDP’yi nereye sıkıştıracaklarını şaşırmışlar. Yer bulamıyorlar, atsalar atılmaz, satsalar satılmaz. Ne yardan ne serden geçemiyorlar. Meşrudur diyorlar, millet kabul etmiyor. 'İmralı adrestir' diyorlar, millet kabul etmiyor. Demirtaş’ın eşini 6-8 Ekim'de ekranlara çıkarıp, acımamızı istiyorlar olmuyor. Kusura bakmasınlar, Yasin Börü’nün anne babası dururken, Necmettin öğretmenin annesi babası dururken, bizim o türküleri çağıran güzel kızımızın annesi babası dururken, Demirtaş’ın eşine üzülemeyiz.

Herkesin adresi belli. FETÖ'ye operasyon yapıyoruz, sesi İyi Parti'den geliyor. PKK'ye operasyon yapıyoruz, sesi HDP'den geliyor. Polisimiz DHKP-C'ye operasyon yaptı, sesi CHP'den geldi'' dedi. 

Etiketler: