Siyonizmin sosyal medyadaki av köpeği Facebook

İnsan Hakları İzleme Örgütü siyonist terör rejiminin katliamlarını gizleyen Facebook'un ahlaksızlığına dikkati çekti

Ekleme: 14.10.2021 13:11:18 / Güncelleme: 14.10.2021 13:14:35 / Güncel
Destek için 

Facebook Siyonist terör rejiminin yancısı olmaya devam ediyor.

Rejim lehine yayın yapan Filistinlilerin ve Filistinlilerin hukukunu savunan kişilerin hesaplarını "nefret ve ayırımcılık" perdesi altında engelleyen siyonizm yandaşı Facebook özellikle geçen mayıs ayında çok sayıda hesabı kapattı.

İnsan Hakları İzleme Örgütü’nün (HRW) raporuna göre Facebook, barbar rejimin Mayıs ayındaki katliamlarını dünyaya duyuran yüzlerce Filistinlinin hesabını kapattı.

Yaşadığı evin bombalanmadan önceki halini paylaşan bir Filistinlinin mesajı bile “nefret söylemi” içerdiği gerekçesiyle silindi.

Ortaya çıktığında özgürlük naraları atan ve geleneksel medyadan farklı olrak bireylerin düşüncelerini rahatlıkla paylaşabileceğini iddia eden ama her durum ve şartta siyonist terör şebekesinin çıkarlarına hizmet eden Facebook ve uzantısı uygulamalar işgal güçlerine hizmet eden bir aygıta dönüşmüş durumda.

Nitekim artık rejim istihbaratı Mossad'ın muhaliflerini takip etmesine gerek kalmadan Facebook "israile aleyhine" yapılan her paylaşımı cezalandırarak bir nevi sahibinin sesi oluyor

Nitekim  aynı sansür ve yandaşlığın Instagramda da sürdüğü orada da Filistinlilerin hukukunu savunan hesaplara kısıtlamalar getirildiği belirtiliyor

Araştırılması gereken bir başka konuda şu:

Facebook yönetim işgal rejimi aleyhine paylaşım yapan hesapların bilgisini, konumunu rejim istihbaratı ile paylaşıyor mu?

Zira evi yıkılan bir insanın mağduriyetini dile getirmesini bile sansürleyen bir şirketin bu bilgileri MOSSAD ile paylaşması herhalde çok da garipsenmez.

Kendilerinden beklenir yani