Google ve Amazon çalışanlarından Siyonist İşgalci Rejim karşıtı mektup

Google ve Amazon çalışanları, siyonist ordusunun teknolojilerini desteklemediklerine dair bir mektup yayınladı.

Ekleme: 13.10.2021 11:45:08 / Güncelleme: 13.10.2021 11:45:08 / Dünya
Destek için 

Haber Merkezi

Siyonistlerin işgaliyle başlayan sorunlar devam ediyor ve dünyada büyük yankı uyandırıyor. İşgalcilere karşı çıkanlar arasına dev teknoloji şirketlerinin çalışanları da eklendi.

Nimbus Projesi olarak adlandırılan proje ile işgalordusuna ve hükümetine destek olunduğunu hatırlatan Google ve Amazon çalışanları, bu duruma tepki gösteren bir mektup yayınladı ve  böyle bir işgali destekleyemeyeceklerini vurguladı.

Çalışanlar, Nimbus projesi ile Google ve Amazon'un işgal ordusuna ve hükümetine tehlikeli teknolojiler sattığını söylüyor.

"İSRAİL'LE BAĞLANTINIZI KESİN" ÇAĞRISI
Yaklaşık 400 kişinin imzaladığı mektupta çalışanlar, Amazon ve Google yöneticilerini, Nimbus Projesi’nden çekilmeye ve siyonist ordusuyla tüm bağları kesmeye çağırdı.

Çalışanlar mektuplarında, Google ve Amazon’un; ABD Savunma Bakanlığı, Göçmenlik ve Gümrük Muhafaza ve yerel polis departmanları ile sözleşmeler yaptığını ve bu sözleşmelerin rahatsız edici olduğunu söylüyor.

Daha önce de Amazon çalışanları, eski CEO Jeff Bezos'a çağrıda bulunmuş ve şirketin, Siyonist Savunma Kuvvetleri gibi insan hakları ihlallerine ortak olan kuruluşlarla iş sözleşmelerini feshetmesini istemişlerdi.

NIMBUS PROJESİ NEDİR
Nimbus Projesi, siyonist işgal ordusu ve hükümeti için bulut hizmetleri sağlamak için Google ve Amazon ile imzalanan 1,2 milyar dolarlık bir anlaşma.

Bu teknoloji, Filistinlilerin daha fazla izlenmesine ve yasa dışı veri toplanmasına izin veriyor ve siyonistlerin Filistin topraklarındaki yasa dışı yerleşimlerinin genişlemesini kolaylaştırıyor.

(En son haber)