Hilvan'da yol çalışmaları devam ediyor

​Şanlıurfa'nın Hilvan Belediyesi, yaklaşan kış mevsimi öncesinde yolları daha kullanılabilir hale getirme çalışmalarını sürdürüyor.

Ekleme: 13.10.2021 11:45:07 / Güncelleme: 13.10.2021 11:45:07 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Ulaşım ağını geliştirmek amacıyla ilçenin birçok noktasında belediye tarafından tespit edilen bozuk ve yıpranmış yollar ile 2. etap doğalgaz şebeke hattı döşeme çalışmalarının yapıldığı caddelerde yol bakım ve onarımı sürdüren belediye, ulaşımın sağlanamadığı bölgelerde yeni yol açma çalışması başlattı.

İlçede yürütülen çalışmaları yerinden inceleyen Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, yaptığı yazılı açıklamada şunları kaydetti:"  Kış mevsimi öncesi vatandaşlarımızın ulaşım mağduriyeti yaşamaması ve ilçemizde yaşam şartlarının daha iyi imkanlarda sağlanabilmesi için Fen İşleri Müdürlüğümüz tarafından ulaşım sorunu olduğu tespit edilen birçok bölgede Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi işbirliği ile üst yapı yol yapım çalışması başlattık. Halkımıza hizmetlerin en iyisini sunmak ve ilçemizin daha yaşanılabilir daha modern bir görünüm kazanması için çalışmalarımız dur durak bilmeden devam edecek." (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler