Bağlar'ın kırsal mahallesindeki mezarlık yol sorunu giderildi

Diyarbakır'ın Karacadağ bölgesinde yer alan Oğlaklı Mahallesi'ne bağlı Mezrik mezrasının uzun yıllara dayanan ulaşım sorununu çözülerek mahalleye ait mezarlığın da bulunduğu bölgeye ilk kez yol kazandırıldı.

Ekleme: 10.10.2021 10:55:18 / Güncelleme: 10.10.2021 10:55:18 / Güncel / Diyarbakır Haberleri
Destek için 

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, 2 günlük çalışmayla mahallenin yıllardır yaşadığı yol sorununu çözüme kavuşturdu.

Oğlaklı Mahallesi ve bağlı Mezrik mezrasında 1 kilometre 700 metre uzunluğunda yeni yol yapılarak mahalle mezarlığına giden güzergahın ulaşım sorunu giderildi.

Bağlar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kırsal Karacadağ Mahallesi'ne bağlı Alçimen mezrasında da yeni yol çalışması yaparak vatandaşların talebini yerine getirdi.

Kış öncesinde çalışmalarını hızlandıran ekipler, hafta sonunda da çalışarak ilçenin birçok yerindeki sorunları çözmeye devam ediyor.

Bağcılar ve Kaynartepe mahallerinde bozulan parke taşlarının yenilenerek yaya geçitleri güzel bir görünüme kavuşturuldu.

Bağlar Belediyesinin çalışmalarından memnun olduklarını belirten Oğlaklı Mahalle Muhtarı İhsan Taş, "Yol olmadığı için insanlar araçla mezraya ve mezarlığa gidemiyordu. Allah razı olsun Belediye Başkanımız Hüseyin Beyoğlu ve Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri güzel bir çalışmayla bu hizmeti kazandırdı. Yapılan çalışmalardan çok memnunuz." ifadelerini kullandı. (İLKHA)