Siyonist işgal rejimi 2'si çocuk 20 Filistinliyi daha alıkoydu

İşgal altındaki Batı Şeria ve Doğu Kudüs'ün çeşitli bölgelerinde, 2'si çocuk 20 Filistinli, siyonist işgal rejimi tarafından alıkonuldu.

Ekleme: 06.10.2021 14:55:10 / Güncelleme: 06.10.2021 15:05:34 / Dünya
Destek için 

​Batı Şeria'nın güney kesiminde yer alan Beytlahim'e bağlı Beyt Sahur kasabasından Bedr İbrahim Şahin ve Muhammed Salah El-Havrani isimli gençler ile Beyt Ficar kasabasından 16 yaşındaki Ziya Habib Diriyye işgalciler tarafından alıkonuldu.

Siyonist işgal rejiminin Ziya Diriyye isimli genci Beyt Ficar kasabasının batı girişinde, Selfit şehrinin Ed-Duveyr mıntıkasında ise Ebu Cemal Ayuş  ve İsmail Avkel'i alıkoyduğu belirtildi.

Kudüs'te de İsaviyye kasabasından Abdullah, Ali, Musa, Kays ve Mervan Mustafa kardeşler, Fethi El-Efğani, Kusay Muhammed Dirbas adlı kişiler ile Ziyauddin Nasır adlı genç esir edildi.

El-Halil'de ise işgalciler Yatta şehrinden Usame El-Amur isimli genci alıkoydu. 

Kudüs, el-Halil ve Batı Şeria'da genellikle gece geç saatlerde ya da sabah erken saatlerde Filistinlilerin evlerine baskın düzenleyen siyonist işgal rejimi, arama yaptıkları evlerin altını üstüne getirerek eşyalara zarar veriyor ve uykudan uyandırdığı kadınları, çocukları ve yaşlıları korkutuyor. (İLKHA)