Van Umut Kervanı kırmızı et yardımında bulundu

Yardım faaliyetlerini sürdüren Van Umut Kervanı, 100 aileye kırmızı et yardımında bulundu. Ayrıca "Kardeşlerimiz Üşümesin" sloganıyla bir bot bir mont kampanyasını da başlattı.

Ekleme: 06.10.2021 11:20:11 / Güncelleme: 06.10.2021 16:34:48 / Güncel / Van Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Yaptığı hayır faaliyetlerinde birçok yetim ve muhtaç ailenin yüzünü güldüren Van Umut Kervanı, "umut" olma misyonunu yerine getirmeye devam ediyor.

Zengin ve hayırseverler tarafından kendilerine teslim edilen nakdi yardımları, gıda ve adak kurbanlarını adaletli bir şekilde dağıtmaya çalışan Van Umut Kervanı, zengin ile fakir arasında ünsiyet ve sevgi oluşmasına da vesile oluyor.

Her yıl Kurban Bayramı'nda kestikleri kurban etlerini muhtaç ve yetimlere ulaştıran Van Umut Kervanı, yılın diğer aylarında da vekalet yoluyla kestikleri adak kurbanların etlerini yetim ve muhtaçlara ulaştırıyor.

Hayırseverler tarafından kendilerine teslim edilen adak kurbanlarını vekalet yoluyla kestiklerini belirten Van Umut Kervanı yetkililerinden Cüneyt Adar, etleri 2'şer kilogramlık poşetler haline getirdikten sonra ihtiyaç sahibi 100 aileye dağıttıklarını ifade ederek, adaklarını Van Umut Kervanı vasıtasıyla kestiren hayırseverlere teşekkür etti.

"Bir bot bir mont'' kampanyası

Havaların soğumasıyla birlikte yetim çocuklara yönelik olarak başlattıkları "Bir bot bir mont'' kampanyası için de yardım çağrısında bulunan Adar şunları söyledi:

"Van Umut Kervanı olarak 'Kardeşlerimiz Üşümesin' kampanyası başlattık. Bu anlamda hayırsever kardeşlerimizin yardımlarını bekliyoruz. Kampanya bedeli 150 TL'dir. Bu kampanyamıza yardımda bulunacak bütün kardeşlerimizden şimdiden Allah razı olsun. Bize gönül vermiş ve her zaman destek sağlayan üye ve gönüllerimizden de Allah razı olsun." (İLKHA) 

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler