Gaziantep'te kavgada bıçaklanan şahıs hayatını kaybetti

Gaziantep'te çıkan kavgada bıçaklanan Ahmet Bozkurt, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken kavgaya karıştıkları tespit edilen 6 şüpheli gözaltına alındı.

Ekleme: 03.10.2021 14:05:10 / Güncelleme: 03.10.2021 14:09:13 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için 

Olay, Şahinbey ilçesi Düztepe Mahallesinde meydana geldi. İddiaya göre, Ahmet Bozkurt (39) ile bir grup arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüştü.  

Kavgada bıçaklanan ve başına da taşla vurulan Bozkurt, ağır yaralandı. Kavgayı görenler durumu sağlık ve polis ekiplerine bildirdi. Bozkurt, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekipleri tarafından yapılan ilk müdahalesinin ardından ambulansla Doktor Ersin Arslan Araştırma ve Uygulama Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hastanenin yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alınan Bozkurt, yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

Bozkurt'un cenazesi, Gaziantep Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsi işlemlerinin ardından defnedilmek üzere ailesine teslim edildi.

Kavgaya karıştıkları tespit edilen ve düzenlenen operasyonla gözaltına alınan 6 şüphelinin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği belirtildi. (İLKHA)