Siyonist işgal rejimi 12 Filistinliyi daha alıkoydu

İşgal altındaki Batı Şeria'nın çeşitli bölgelerinde 12 Filistinli, siyonist işgal rejimi tarafından alıkonuldu.

Ekleme: 03.10.2021 11:10:12 / Güncelleme: 03.10.2021 11:18:10 / Güncel
Destek için 

​İşgalcilerin Ramallah vilayetinde Birzeit, Kuber, Nalin ve el-Bire beldelerine baskın düzenleyerek el-Bire sakinlerinden Tevfik Ahmed Ömer, Ali Hani Ebu'l-Hayr ve Amid en-Nahıd'ı alıkoyduğu bildirildi.

Kuber beldesinden Ömer Muhammed el-Bergusi'yi, Nalin beldesinden Muhammed Nasır el-Havaca ile Muhammed Mustafa Musa'yı esir alan işgalcilerin, Ramallah'ın batısındaki Kefer Ayn köyüne de baskın düzenleyerek Asıf er-Rıfai isimli genci alıkoyduğu belirtildi.

Baskın yaptığı bölgelerde evlerde arama yapan ve insanları sokak ortasında sorguya çeken siyonist işgal rejiminin Ramallah'ın batısındaki Beyt Lukya ve Şukba beldeleriyle kuzeyindeki Birzeit, Deir Ebu Meşal ve Deir Gassane beldelerine baskın düzenlediği ve bazı Filistinlileri alıkoyduğu aktarıldı.

Batı Şeria'da genellikle gece geç saatlerde ya da sabah erken saatlerde Filistinlilerin evlerine baskın düzenleyen siyonist işgal rejimi, arama yaptıkları evlerin altını üstüne getirerek eşyalara zarar veriyor ve uykudan uyandırdığı kadınları, çocukları ve yaşlıları korkutuyor. (İLKHA)