Gaziantep Umut Kervanı'ndan fakir ve muhtaçlar yararına kermes

Gaziantep Umut Kervanı, fakir ve muhtaç aileler ile ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenledi.

Ekleme: 30.09.2021 16:30:20 / Güncelleme: 30.09.2021 16:35:49 / Güncel / Gaziantep Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

Yaptıkları yardım faaliyetleriyle adını duyuran Gaziantep Umut Kervanı tarafından, fakir ve muhtaç aileler ile ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes açıldı.

Kentteki fakir ve muhtaçlara yıl içerisinde çeşitli yardımlarda bulunan, binlerce kişiye ayni ve nakdi yardımların yanı sıra kırmızı et, gıda, giyim ve ev eşyası yardımı dağıtan Gaziantep Umut Kervanı, düzenlediği kermeslerle de ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam ediyor.

 

Bu kapsamda Gaziantep Umut Kervanı tarafından fakir ve muhtaç aileler ile ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına Şehitkamil ilçesi Atakent Mahallesi’ndeki Gazikent Mehmet Annaç Parkı’nda bugün açılan ve 3 Ekim pazar gününe kadar devam edecek olan kermeste gıda, giyim, ayakkabı, çeyizlik ve zücaciye, yöresel ev yemekleri ve çeşitli ürünlerin yer aldığı reyonlar bulunuyor.

4 gün devam edecek ve saat 10.00 ila 22.30 arasında açık olan kermese halkın yoğun bir ilgi gösterdiği görüldü. Kermesten elde edilecek olan gelir ile fakir ve muhtaç aileler ile ihtiyaç sahibi öğrencilere yardımda bulunulacağı belirtildi.

Kermesten elde edilecek gelirin tamamının fakir ve muhtaç aileler ile ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kullanılacağını belirten Gaziantep Umut Kervanı Başkanı Mustafa Özaslan, İLKHA muhabirine yaptığı açıklamada, Gaziantep halkını düzenledikleri kermese davet etti.

“Kermesten elde edilecek geliri fakir ve ihtiyaç sahibi öğrencilere dağıtacağız”

Umut Kervanı Vakfı’nın Türkiye genelinde ihtiyaç sahiplerine yardım ettiğini anımsatan Özaslan, “Yıl boyunca daha önceden tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi ailelere ‘nasıl yardımcı ve destek olabiliriz’ diyerek çalışma yapıyoruz. O yüzden bu kermesi gündemimize aldık. Kermesimiz bugün itibariyle başlamış olup Allah izin verirse pazar gününe kadar devam edecek. Yapmış olduğumuz satışlardan elde ettiğimiz gelir ile ihtiyaç sahibi ailelere yardım edeceğiz. Kermesten elde ettiğimiz geliri inşallah makbuz karşılığında ihtiyaç sahibi ailelere teslim edeceğiz.” dedi.

Kermeste giyimden ayakkabıya, yöresel ev yemeklerinden gıda ve temizlik ürünlerine kadar her çeşit ürünün yer aldığını belirten Özaslan, hayırseverleri ve tüm Gaziantep halkını kermese davet etti.

Kermese Gaziantep halkının büyük ilgi gösterdiğini belirten Özaslan, kermesin 3 Ekim pazar gününe kadar devam edeceğini bildirdi. (İLKHA)



Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar