CHP olarak söz veriyoruz, üç harfli marketleri şehirlerin dışına yollayacağız

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel Bursa’da, “CHP olarak da söz veriyoruz, kayıt altında söz veriyoruz. İktidar olduğumuzda bu üç harflileri (marketleri), kene gibi yapışıp kanınızı emen bu üç harflileri de bu AVM’leri de bu şehirlerin sınırlarının dışına yollayacağız.” dedi.

Ekleme: 29.09.2021 12:44:14 / Güncelleme: 29.09.2021 12:44:14 / Güncel
Destek için 

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel, Bursa Esnaf Sanatkar Odaları Birliği'nde esnafla bir araya geldi.

Özel'e, CHP Bursa Milletvekili Erkan Aydın, CHP Adana Milletvekili Burhanettin Bulut, CHP Bursa İl Başkanı İsmet Karaca da eşlik etti. Özel, burada yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

“Pandemi geldi, sağlıkla ilgili tedbirler eksiğiyle fazlasıyla alınıyor, yapılıyor. Ama bir de hepimizin birden ekonomik olarak da hem ülkemizi hem de ülkemizdeki meslek gruplarını ayakta tutma mecburiyetimiz var. Bu konuda nasıl bir sınav verdik dersek, herhalde iyi bir sınav vermediğimizi herkes kabul ediyor.... ‘Alışveriş merkezlerini dışarıya çıkaracağız.' Neydi bu? Almanya'da 20 kilometre, Amerika'da 15 mil yani 20-25 kilometreden yakına sokmuyorlar. Şimdi bunlar dışarıya çıkmadığı gibi, bir de bunların üç harflileri; işte A101'i, BİM'i, Şok'u geldiler ve her sokağa, hatta bir başına bir sonuna yerleştiler. Neredeyse köylere kadar girdiler. Gerçekten böylesi bir haksız rekabetin olması mümkün değil. Düşünün Almanya, Fransa, Amerika, Hollanda küçük esnafını korumak için bunları 25 kilometre ileri atarken, biz her ara sokağa koymuşuz bunları."

 

Etiketler: