Bedran: Şehitler Batı Şeria'nın direniş yuvası olduğunu gösterdi

Hamas Siyasi Birimi üyesi Hüsam Bedran, Batı Şeria'da 4 Filistinlinin şehit olmasının gün geçtikçe artan direnişin sonucu olduğuna işaret etti.

Ekleme: 26.09.2021 12:40:07 / Güncelleme: 26.09.2021 12:40:07 / Güncel
Destek için 

 Bedran, Batı Şeria'da şehit düşen Filistinlilerin tüm dünyaya Batı Şeria'nın direniş yuvası olduğunu ve işgalcilerin zaman zaman bahsettikleri ekonomik çözümlerin bu gerçeği değiştiremeyeceğini ifade etti.

 Filistinliler olarak özel bir gün yaşadıklarını dile getiren Bedran, işgale karşı direnişin bir bedeli olduğunu ve şehitlerin de o bedelin bir parçası olduklarını kaydetti.

"Mesele vatan ve işgal meselesi" diyen Bedran, direniş gruplarının amacının işgale karşı direniş olduğunu, işgalci düşmanla normal bir komşuymuş gibi birlikte yaşanamayacağını söyledi.

Siyonist işgalci rejim 4 Filistinliyi şehid etti

Bedran, Batı Şeria'da olup bitenleri ayrıntılarıyla bilenlerin direniş faaliyetlerinin ve özellikle de Hamas'ın nasıl tehlikelerle ve zorluklarla karşı karşıya bulunduğunun farkında olduklarını bildirdi.

Batı Şeria'nın Ortadoğu'da güvenlik ve istihbarat faaliyetlerinin en yoğun görüldüğü bölge olduğunu ifade eden Bedran, Batı Şeria'da direniş düşüncesinin kökünün kazınmasının hedeflendiğine dikkat çekti.

Direnişin Batı Şeria'da yeni metotlar geliştirme gücüne sahip olduğunu söyleyen Bedran, işgalcilerin anladığı tek dilin silahlı direniş olduğunu belirtti. (İLKHA)