Hilvan’da eğitime destek çalışmaları devam ediyor

Hilvan Belediyesi, eğitime destek çalışmalarına merkez ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan devam ediyor.

Ekleme: 23.09.2021 15:50:15 / Güncelleme: 23.09.2021 16:01:10 / Güncel / Şanlıurfa Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlamasıyla yüz yüze eğitim görecek olan öğrencilerin daha sağlıklı ve daha iyi imkânlarda eğitim görmeleri için Hilvan Belediyesi eksiklik olduğu tespit edilen okullara katkıda bulunmak için destek çalışmalarına başladı.

Eğitime destek çalışmaları kapsamında Hilvan Mustafa Kemal Ortaokulu bahçesinde fiziki yetersizlik olduğu bilgisi üzerine harekete geçen Hilvan Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı ekipler, okulun bahçesinde kilitli parke taşı ile çevre düzenleme çalışması başlattı.

 

Hilvan Mustafa Kemal Ortaokulunda başlatılan çevre düzenleme çalışmaları ile eğitime destek çalışmalarına bir yenisini daha ekleyen Fen İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada, "Her yıl olduğu gibi bu yıl da Eğitim ve Öğretim yılının açılmasıyla Belediye Başkanımız Aslan Ali Bayık’ın talimatları doğrultusunda okullardaki eksikliklerin giderilmesi ve öğrencilerimizin daha modern imkânlarda eğitim görmeleri için birçok alanda başlatmış olduğumuz eğitime destek çalışmalarına devam ediyoruz. Bu kapsamda fiziki yetersizliği bulunan Hilvan Mustafa Kemal Ortaokulu bahçesinde Kilitli Parke Taşı ile çevre düzenleme çalışması başlattık. Eğitime destek çalışmalarımız ilçe merkezi ve kırsal mahalle ayrımı yapmadan programlı bir şekilde devam edecek." açıklamasında bulundu.  (İLKHA)

Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar İlgili Galeriler