HÜDA PAR’ın Batman ilçe teşkilatlarında görev değişimi

HÜDA PAR Batman’ın Gercüş, Hasankeyf ve Sason ilçelerinde görev değişikliklerine giderek parti ilçe başkanlıklarına yeni isimler atadı.

Ekleme: 23.09.2021 14:55:18 / Güncelleme: 23.09.2021 16:50:07 / Güncel / Batman Haberleri
Destek için 

HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, atamalarla ilgili yaptığı açıklamada, “Gercüş İlçe Başkanlığımıza Mehmet Sait Başaran, Hasankeyf İlçe Başkanlığımıza Mehmet Özdemir ve Sason İlçe Başkanlığımıza da Şenol Aksoy kardeşlerimiz genel merkezimiz tarafından görevlendirilmişlerdir.” dedi.

Eski başkanlara da teşekkür eden Şahin, onların verimli hizmetler yaptığını belirterek, “Allah ecirlerini kabul etsin, ecirlerini kat kat arttırsın.” diye konuştu.

Yeni ilçe başkanlarına rozet taktıktan sonra açıklama yapan Şahin, “Siyasi partilerin esaslarından bir tanesi de görev değişiklikleridir. Bu bağlamda HÜDA PAR Batman İl Başkanı olarak biz de 3 ilçemizde başkan değişimine gittik. Önceki ilçe başkanlarımız olan Gercüş İlçe Başkanımız Mehmet Dursun, Hasankeyf İlçe Başkanımız Seyit Emin Tunç, Sason İlçe Başkanımız Fikret Avcı’ya parti olarak Batman’da yaptıkları hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Gerçekten çok bereketli ve verimli çalışmalar yaptılar, hizmetlerde bulundular. Allah ecirlerini kabul etsin, ecirlerini kat kat arttırsın.” ifadelerini kullandı.(İLKHA)