Cizre'de inşaatı devam eden yatılı kız Kur’an kursu yardım bekliyor

​Şırnak’ın Cizre ilçesine bağlı Katan köyünde inşa edilen 350 kişilik kız Kur'an kursu hayırseverin yardımı bekliyor.

Ekleme: 23.09.2021 14:15:14 / Güncelleme: 23.09.2021 14:15:14 / Güncel / Şırnak Haberleri
Destek için  Haberin Videosunu İzle

İlçe Müftülüğü koordinasyonunda hayırseverlerin bağışlarıyla yapılacak 6 katlı ve 350 öğrenci kapasiteli bölge yatılı Kur’an kursunun inşaatı devam ediyor.

Kentin en büyük kursu olarak temelleri atılan yatılı kız Kur-an kursu inşaatının tamamlanması için hayırseverlerden yardım bekliyor.

Kur'an kursu inşaatı hakkında bilgi veren Ahmet Taştamur, şöyle konuştu:

"Allah’ın izniyle köyümüz ve bölgemizin çocuklarını yetiştirmek için Kur'an kursu inşaatımıza başladık. Şimdi Kur'an kursumuzun son katındayız. Kur'an Kursumuz bin metre kare üzerine inşaatımız 6 katlıdır. Köy halkımızın, hayırseverlerin ve Türkiye Diyanet Vakfı Cizre Şubesinin de desteği ile Kur'an kursumuzu şu an 6 kat betonunu döktük. Bu hayırda pay sahibi olanlardan Allah razı olsun. Kur'an Kursumuz kapasite olarak 350 kişiliktir. Yatılı bölge kız Kur-an kursumuzda hem hafızlık eğitimi hem de değerler eğitimlerini vermeyi Allah bize nasip etsin inşallah. Elhamdülillah inşaatımız devam etmektedir Bu hayırda yardım etmek isteyenler hem Cizre müftülüğüne bize ve El Cezeri Eğitim Derneğine başvurarak yardımlarda bulunabilirler. Kendileri için yardım edecek onları da Allah razı olsun." dedi. (İLKHA) 













Haberin Videosunu İzle
İlgili Videolar