Konsept Hediye Kutusu Nedir, Nasıl Hazırlanır?

İlandır...

Ekleme: 21.09.2021 18:13:05 / Güncelleme: 21.09.2021 20:13:22 / Tanıtım
Destek için 

Sevdikleriniz için konsept hediye kutusu hazırlamak istiyorsanız önce bu kavramın ne ifade ettiğini tam olarak anlamanız gerek. Çünkü bu ifade çoğu zaman yanlış ya da içi boş kullanılıyor.

Konsept hediye kutusu belli bir tarza ya da anlayışa göre hazırlanan hediyeleri ifade eder. Bu yönüyle oldukça özel hediyeler olduklarını söyleyebiliriz. Eğer sevdikleriniz için konsept hediye kutusu hazırlamak istiyorsanız öncelikle bir tarz belirlemelisiniz. Bu tarza uygun hediyelikleri belirlemeli ve bu yönde seçim yapmalısınız.

Fakat böyle bir hediye kutusu hazırlamanın oldukça zahmetli ve maliyetli olduğunu söylemeliyiz. Çünkü bu hediye için tek tek ürün aramanız, bulduğunuz ürünler için ise bir hediye kutusu seçmelisiniz. Kaldı ki dış kutunun maliyeti dahi birkaç ürünün toplam fiyatına denk gelebilir.

Ancak merak etmeyin; konsept hediye kutusunu zahmetsizce ve daha uygun fiyatlara hazırlamak mümkün. Muhiku’nun geleneksel hediye anlayışına yeni bir soluk getirdiği hediye dünyasında bu tarz sayısız hediye bulabilirsiniz.

Muhiku’nun hazır hediye kutusu seçenekleri arasından anneniz, babanız, sevgiliniz, arkadaşınız ya da diğer tüm yakınlarınız için en özel kutuyu seçebilirsiniz. Hediyenizi kişiye özel seçebileceğiniz gibi özel günler için tasarlanmış konsept hediye kutusu alternatifleri arasından da seçim yapabilirsiniz.

Örneğin; yıl dönümü, doğum günü, Anneler Günü, Babalar Günü, Sevgililer Günü, Kadınlar Günü, Öğretmenler Günü ve hatta Avukatlar Günü gibi özel tarihler için en güzel hediyeyi alabilirsiniz. Her biri özenle tasarlanan bu hediyeler arasından eminiz ki sevdikleriniz için en doğru hediyeyi kolaylıkla seçebileceksiniz.

Diğer taraftan Muhiku ile sevdikleriniz için kendi konsept hediye kutunuzu kendiniz de tasarlayabilirsiniz. Kendi Kutunu Yap sayfasında yer alan hediyelikler arasından onları yansıtan ürünleri seçebilirsiniz. Seçtiğiniz ürünler size ve sevdiklerinize şık hediye kutuları ile ulaşır. Böylece ekstra hediye kutusu maliyetine girmek zorunda kalmazsınız.

Sevdikleriniz için belli konseptlerde hediyeler tasarlamak ve özel günlerde onları şaşırtmak için Muhiku’nun yenilikçi hediye dünyasını ziyaret edebilirsiniz.

Yeni Yıl Temalı Yılbaşı Hediyeleri ile Mutlu Etmek Çok Kolay!

Size göre yılbaşı hediyeleri nasıl olmalı? Bize sorarsanız yeni yılın o tatlı heyecanını yansıtmalı. Çünkü ancak o zaman umut ve neşe dolu bir başlangıca uygun olabilir. Ancak o zaman sevdiklerimize sevdiklerimizde yılbaşının tatlı heyecanını hissettirebilir.

Muhiku’nun yılbaşı hediyeleri ise tam da böyle! Yeni yıla ait en güzel sembollerin, neşenin, heyecanın ve umudun yansıtıldığı yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerimize yılın en güzel zamanlarında en tatlı sürprizi hazırlamamızı sağlar.

Muhiku’nun yılbaşı hediyeleri koleksiyonu farklı hediyeliklerle donatılan sıra dışı kutulardan oluşuyor. İçlerinde yılbaşı ruhunu taşıyan pek çok hediyelik yer alıyor. Yeni yıl tasarımlı kupalar, yılbaşı çorapları, kışın büyüleyici atmosferini yüreğimizin derinliklerinde hissettirecek kar küreleri, yılbaşının evrensel sembolü olan minik çam ağacı, baston şekerler, çikolatalar ve daha pek çok hediyeliği bunlara örnek gösterebiliriz.

Yeni yıla girmeden önce bu neşe ve heyecan dolu yılbaşı hediyeleri ile sevdiklerinize mutlu bir başlangıç armağan edebilirsiniz. İş yerinde ya da okulda yaptığınız yılbaşı çekilişleri için de bu hediyelerden faydalanabilirsiniz. Çünkü Muhiku’nun yılbaşı hediyeleri herkese ve her zevke hitap ediyor.

Eğer yılbaşı hediyeleri koleksiyonunda yer alan kutular için yeterli bütçeniz yoksa veya daha uygun fiyatlı bir hediye arayışındaysanız tekil ürünler arasından da seçim yapabilirsiniz. Yukarıda sıraladığımız kutu içindeki hediyeliklerden biriyle ya da ikisiyle de sevdiklerinize tatlı bir sürpriz hazırlayabilirsiniz.

Bu yılbaşında birçok kişiye hediye almak bütçe olarak sizi zorlayabilir. Farklı yerlerden verilen siparişler, her siparişe ödenen kargo bedeli ile bütçenizi zorlamanıza gerek yok. Yine Muhiku’nun Kendi Kutunu Yap seçeneği ile sevdikleriniz için seçtiğiniz hediyelikleri tek bir kutuda toplayabilirsiniz.

Böylece herkese özel yılbaşı hediyeleri Muhiku tarafından size özenle gönderilir. Üstelik 69 TL üzeri siparişlerinizde hiçbir kargo bedeli ödemenize gerek yok!

Muhiku’yla Sevdikleriniz için En Özel Hediyeyi Tasarlayın!

Size sunulan seçeneklerle sınırlı kalmaktan sıkıldınız mı? Öyleyse hediyenizde söz sahibi olmaya ne dersiniz? Gelin, bu defa sınırları yıkın ve sevdikleriniz için en özel hediyeyi siz tasarlayın! Üstelik tamamen sevdiklerinizi yansıtan parçalarla.

Muhiku hazırladığı hediye kutularının yanı sıra birbirinden şık hediyeliklerle kendi hediyemizi oluşturma fırsatı da veriyor. Mağaza mağaza hediyelik ve hediye kutusu arama zahmetinden bizi kurtarıyor. Çünkü Muhiku, Kendi Kutunu Yap seçeneğiyle bize her şeyi tek bir sayfada sunuyor.

Muhiku ile sevdiklerimiz için en özel hediyeyi birkaç adımda hazırlayabiliriz. Daha önce kendi kutusunu hazırlamayanlar ve Muhiku ile ilk kez tanışacaklar için gelin bu adımlara bir göz atalım.

  • Birinci Adım: Kendi Kutunu Yap sayfasında yer alan hediyelikler arasından sevdiklerinizi yansıtan parçaları sepetinize ekleyin.
  • İkinci Adım: Eğer aktif bir kampanya var ise kampanya kodunu girin. Daha sonra gönderim bilgilerinizi eksiksiz bir şekilde girin.
  • Üçüncü Adım: Hediye notunuzu oluşturun ve ödeme aşamasına geçin.

Muhiku ile sevdikleriniz için beğendiğiniz hediyelikleri bu şekilde tek bir kutuda toplayabilirsiniz. Eklediğiniz hediyelikler ürün boyutuna ve miktarına göre uygun hediye kutularına yerleştirilir. Böylece Muhiku ile sevdiklerinize özel sürprizleri zahmetsizce hazırlayabilirsiniz.