İkinci el raf sistemleri neden tercih edilir?

İlandır...

Ekleme: 21.09.2021 11:48:51 / Güncelleme: 21.09.2021 11:53:26 / Tanıtım
Destek için 

İş yerleri ve depolarda düzen sağlamak, istifleme, sayım ve sipariş toplama işlemleri raf sistemleri aracılığıyla yapılır. Kullanılacak alanların fiziksel durumuna göre tasarlanan ve kurulumu yapılan raf sistemleri ikinci el raf sistemleri olarak sıklıkla tercih edilir. Dayanıklı olan ikinci el raf sistemleri uzun süreli kullanım sağlar ve raf sistemi maliyetini düşürür. Ağır yük raf sistemleri, hafif ve orta yük raf sistemleri ve depolama ekipmanları ikinci el olarak da ihtiyaca cevap verir. 2. El raf sistemleri sektöründe öncü firma olan ZMF Raf ikinci el raf sistemleri, depolama ekipmanları, güvenlik aparatları ve raf sistemi aksesuarları alım ve satımı yapar.

İkinci el raf sistemleri nerelerde kullanılır?

Depo, mağazalar, iş yerleri, bankalar, kütüphaneler, toptan ve perakende satış yapılan birçok yerde ikinci el raf sistemleri kullanılır. Raf sistemleri bulundukları ortamda düzen sağlar ve çalışma ortamında verimliliği arttırır. İkinci el raf sistemlerinin doğru bir şekilde kurulumunun yapılmasıyla maksimum alan kullanımı sağlanır. Depo yüksekliği, genişliği, istiflenecek ürünün türü gibi birçok faktör raf sistemi türünü etkiler. İhtiyacınıza ve deponuza uygun ikinci el raf sistemlerini avantajlı fiyatlarla ZMF Raf'tan temin edebilirsiniz.

2. el raf sistemleri çeşitleri

Depo ve iş yerlerinde kullanılan oldukça çeşitli raf sistemleri vardır. Sıfır raf sistemlerinin yanında düşük maliyetle ihtiyacınız olan raf sitemini ikinci el olarak da tercih edebilirsiniz. Kullanılacak mekan, istiflenecek malzemenin türü ve fiziki özelliklerine göre farklı türde raf sistemleri vardır. Standart çelik raf sistemleri, arşiv raf sistemleri en çok kullanılan sistemlerin başında gelse de konsol kollu, çift derinlikli endüstriyel raf sistemleri de sektörlere göre oldukça fazla kullanılan raf sistemleridir. Soğuk hava depoları için özel tasarlanan ikinci el raf sistemleri ya da daha hafif malzemelerin konulduğu ahşap raf sistemleri ihtiyaca göre tercih edilebilir. İkinci el toptan ve perakende raf sistemleri, kompakt arşiv raf sistemleri, sipariş toplama raf sistemleri, çelik raf sistemleri hafif ve orta yük raf sistemleri sınıfında yer alır. Ağır yük raf sistemleri çeşitlerinden bazıları ise şöyledir;

  • Sırt sırta depo raf sistemleri
  • Soğuk hava depo raf sistemleri
  • Giydirme depo raf sistemleri
  • Çift derinlikli depo raf sistemleri
  • Dar koridor depo raf sistemleri
  • Mekik raf sistemleri

İkinci el raf sistemlerinin öncü firması ZMF Raf ihtiyacınız olan ikinci el raf sistemlerini avantajlı fiyatlarla sunuyor. İletişime geçerek ayrıntılı bilgi alabilirsiniz.