Peraleda'nın En Popüler Takıları!

İlandır...

Ekleme: 21.09.2021 09:55:49 / Güncelleme: 21.09.2021 11:05:15 / Tanıtım
Destek için 

Günümüzde yer alan ve modaya uygun olan popüler takı modelleri artık şıklığınızı etkileyen en önemli detaylar arasında gösterilmektedir. Kombinlerinizi artık takı modellerine göre hazırlayabilir, istediğiniz tarzda ve renkte giyime mücevherle ulaşabilirsiniz. Sadece şıklığı yakalamak için değil, özel günümüz için unutulmaz anlar bırakmak için de oldukça önemlidir.

İster günlük kıyafetlerinizde tercih edin ister özel davetlerde etrafınıza ışık saçın farketmez bu Peraleda'nın bünyesinde yer alan takılar cazibenizi ortaya koyacak. Altın küpe modellerinden tutunda bileklik ve kolyelere kadar birçok aksesuara Peraleda'nın geniş ürün yelpazesinden ulaşabilir her zevke hitap eden yapısı ile ön plana çıkmak isteyenlerin tercihi şimdi koleksiyonumuzda sizleri bekliyor.

Uzun yıllardır kuyumculuk sektörünün içinde yer alan Peraleda Kuyumculuk, güveni ve sadakati gün geçtikçe artırmış olup müşterilerine sağladığı politika sayesinde farklı bir kuyumcuya uğramadan işlemlerini kolay, hızlı ve güvenilir bir şekilde halletmektedirler. Güvenilir ödeme sistemi ile gönül rahatlığı ile alışveriş yapmanıza olanak sağladığımız sistemimizi kullanarak hiçbir sorun yaşamadan kolayca sipariş verebilirsiniz. Sizde şık görünmek ve çevrenizde en çok konuşulan isimlerden olmak istiyorsanız hemen Peraleda'yı ziyaret edebilir fırsatlardan tükenmeden avantajlardan yararlanabilirsiniz.

Şıklığı Peraleda’da Yakalayın !

İnce detaylara sahip olan ve dayanıklı tasarımı ile son dönemin en popüler ürünlerine göz atabilme fırsatını elde edeceğiniz Peraleda koleksiyonu sayesinde sizde en sade elbiselerinizi ışıl ışıl parlamasını sağlayabilir, eşsiz güzelliğinizi çevrenize yansıtabilirsiniz. Özel günlerin en güzel hediyesi olarak tercih edebileceğiniz takı modellerini en uygun fiyatlara alabilir sevdiğinizi bir ömür mutlu etmek için ilk adımı atabilirsiniz. Tüm ürünlerimizde kullanılan renkli taşlar ve pırlantalar % 100 doğal, naturel, gerçek taşlardan oluşurken uzman ekibimiz tarafından orjinalliği bozulmadan tasarıma harikalarına dönüştürülmektedir. Her biri için özel olarak tasarladığımız altın yüzük, kolye, bilezik gibi farklı modellere web sitemiz aracılığı ile göz atabilir avantajlı fırsatlardan hemen yararlanmak için takipte kalabilirsiniz. Karşıdakini önemli ve özel hissettirmek için alabileceğiniz yüzük modellerini evinize kadar sigortalı bir şekilde ulaştırarak ücretsiz kargo fırsatının imkanlarını müşterilerimize sağlamaktayız.

Su Yolu Taşlı Altın Bileklik

Zarif görünümü, ince ve oldukça şık tasarımı sizi ve çevrenizdekileri kendine hayran bırakacak Su Yolu Taşlı Altın Bileklik modeli 14 ayar altın kaplama detaylarına sahip olmakla birlikte hafif tasarımı ile de dikkatleri üstüne toplayan modellerimiz arasındadır. 5.06 gram ağırlığa sahip olan altın bileklik modeli 3 çeşit renk seçeneğine sahiptir. Bunlar sarı, rose ve beyaz renginden oluşmaktadır. Berraklığı ve uygun fiyatı ile son dönemde kullanıcılar arasında en çok tercih edilen bu ürünü sizde hemen sepetinize ekleyin.

Geniş Halka Uzay Yolu Altın Bileklik

Hem sade hem şık bir bileklik mi arıyorsunuz? Altın bileklik modelleri içinde tasarımı ve ince detayları ile modaya ayak uydurmuş olan Geniş Halka Uzay Yolu Altın Bileklik modeli 14 ayar altın kaplama detayları sayesinde uzun süre dökülme ya da soyulma olmadan kullanma fırsatı sağlamaktadır. 8.71 gram ağırlığı ile bileğinizde herhangi bir baskı oluşturmaz gün içinde uzun süre kullansanız dahi sadece güzelliği sizin dikkatinizi çekmektedir. Ürünü satın almanız halinde özel kutusu ile yollanmakta olup avantajlı fiyatı bitmeden hemen satın almayı unutmayınız.

Sallantılı Mavi Taşlı Halka Altın Küpe

Saçlarınızın arkasında duracak, salladığınızda bütün ihtişamı ortaya dökecek bir altın küpe modeline ihtiyacınız varsa Sallantılı Mavi Taşlı Halka Altın Küpe tam da size göre demektir. Sağlam yapısı ve dayanıklı duran tasarımı nedeniyle kulağınızdan düşme gibi olumsuz durumlara neden olmaz 2.55 gram ile oldukça bir hafif bir tasarımda sizleri karşılar. Özellikle 14 ayar altın kaplama detaylarıyla çevrelenmiş olan bu ürün mavi taşı ve altının cazibesi sayesinde dikkat çekici özellikleri arasında yer almaktadır.

Anne Bebek Altın Kolye

Eşinize ya da annenize alabileceğiniz hem değerli hemde anlamıyla sizi derinden etkileyecek bir altın kolye modeline ihtiyacınız varsa Anne Bebek Altın Kolye modeline göz atabilir uygun fiyatlı yapısı ve dayanıklı tasarımı ile bu eşsiz aksesuarı uzun yıllar boyunca boynunuzda tutabilirsiniz. Kalp motifinde pırlanta detaylarını görebilirken aynı zaman oğlunu öpen bir anne motifi bizleri karşılamaktadır. 1.95 gram ağırlığa sahip bu ürün sarı, rose ve beyaz olmak üzere üç çeşit renk seçeneğinden oluşmaktadır. Elbiselerinizin üstünde parlamasını istiyorsanız sizde altın kolye modelini Peraleda farkıyla tercih edebilirsiniz.

Üç Sıra Pullu Altın Bileklik

Özellikle düğün nişan ve eğlencelerde daha çok tercih edilen bir model olan Üç Sıra Pullu Altın Bileklik modeli şık tasarımı sayesinde kullanıcıların yoğun talep ettiği ürünler arasındadır. 14 ayar altın kaplamanın verdiği ağırlık nedeniyle 11.48 gram ağırlığına sahip olan altın bileklik modeli piyasanın altında yer alan fiyatıyla dikkatleri üstüne topluyor. Hem kaliteli hemde cazibeli bir ürün arıyorsanız Peraleda'nın bileklik koleksiyonuna göz atabilir elbiselerinize uyum sağlayacak bu muhteşem ürüne sahip olabilirsiniz.

Mineli Nazar Boncuklu Altın Yüzük

Günlük yaşantıda takmak için sade fakat bir o kadar da güzel bir altın yüzük modeline mi sahip olmak istiyorsunuz? Cebinizi yakmayacak fiyatıyla parmağınızı canlandıracak olan Mineli Nazar Boncuklu Altın Yüzük modeline Peraleda ile sahip olmak çok kolay. 0.85 gram ağırlığı ile gün içinde parmağınızda olduğunu bile unutacağınız bu altın yüzük modeli terletmez veya soyulma gibi olumsuz durumlara yol açmaz. Nazar boncuğu detaylı yüzük modelini nazarlardan korunmak içinde alabilir ya da tasarımındaki şıklığı nedeniyle de tercih edebilirsiniz. Ufak bir dokunuşla tarzınıza yenilik katmak için sizde Peraleda'yı ziyaret edebilirsiniz.