HÜDA PAR Genel Başkanı Yapıcıoğlu Yalova'da esnafı ziyaret etti

​Marmara bölgesinde Eskişehir, Bursa ve Balıkesir illerinde gerçekleştirdiği bir dizi ziyaret sonrasında Yalova'ya gelen HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

Ekleme: 16.09.2021 19:20:14 / Güncelleme: 19.09.2021 11:47:18 / Güncel / Yalova Haberleri
Destek için 

Sabah saatlerinde öncelikle partisinin il ve ilçe teşkilatı üyeleriyle düzenlenen kahvaltıda bir araya gelen Yapıcıoğlu, Yalova Merkez Camii'nde kıldığı öğle namazının ardından Altınova ilçesine bağlı Tavşanlı beldesinde esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

HÜDA PAR Genel Başkan Yardımcısı Abdullah Aslan, Genel İdare Kurulu Üyesi Cemil Genç, Yalova İl Başkanı Serdal Özel ve Kocaeli İl Başkanı Veysel Yavuz ile birlikte belde esnafını tek tek gezerek durumları hakkında bilgi alan Yapıcıoğlu, esnafların çoğunluğuna özel olarak zaman ayırıp hasbihal ederek çaylarını içti.

Gerçekleştirdiği ziyaret sebebiyle belde esnafının takdirini toplayan esnaf, Yalova'da yapılan parti çalışmalarından da oldukça memnun olduklarını ifade ettiler.

Yapıcıoğlu, gerçekleştirdiği ziyaret sonrasında birkaç özel ziyaret ve akşam saatlerinde Bursa'da katılacağı bir TV programı için Yalova'dan ayrıldı. (İLKHA) 

 





İlgili Haberler