Dev yılanı evin çatısından gelen sesler ile fark ettiler

Hindistan'da bir evin çatısından gelen sesler üzerine fark edilen dev piton yılanı, polis ekiplerinin müdahalesi sonucu zorla kontrol altına alınarak doğaya salındı. O anlar anbean kameralara yansıdı.

Ekleme: 10.09.2021 08:50:05 / Güncelleme: 10.09.2021 08:50:05 / Dünya
Destek için 

Vahşi hayvanların yoğunlukta yaşadığı Hindistan'da ilginç olaylar yaşanmaya devam ediyor. Mumbai kentinde bir eve giren dev piton yılanının polis tarafından kontrol altına alındığı hareketli anlar, saniye saniye kameralara yansıdı. Görüntülerdeki onlarca kişi de pitonu canlı görmek için birbirleriyle yarıştı.

YILANI ÇIKARMAK İÇİN SEFERBER OLDULAR
Mumbai'nin Dharavi bölgesinde bir eve giren 6 metrelik devasa piton görenleri hayrete düşürdü. Dev pitonla karşılaşan ev halkı durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ekipler, tahta bir kirişin etrafına sarılan devasa yılanı çıkarmak için adeta seferber oldu.

ÇIPLAK ELLE TUTTU
Polis Memuru Murlidhar Jadhav, uzun uğraşlar sonucunda Hint kaya pitonunu çıplak elleriyle kirişten ayırmayı başardı. Memur, bacaklarında kırık olmasına rağmen kurtarma görevini başarıyla gerçekleştirdi. 6 metrelik devasa pitonun doğal ortamına bırakıldığı açıklandı.

TWİTTER'DAN DA PAYLAŞILDI
Mumbai Polisi resmi Twitter adresinden piton kurtarma operasyonunu paylaşarak şunları dedi:

Polis memuru bacağının kırık olmasına rağmen pitonu çıkardı ve doğal ortamına bıraktı.